2014. december 8., hétfő

Ti tudtátok, hogy van Nailland a Westendben?

Sziasztok Lányok!
A múlt héten épp a nyugati felé volt dolgom s mivel korán odaértem, bementem a Westend-be nézelődni. Gondoltam megnézem a Flormar standot a Pin up-os kollekció miatt... Amikor odaértem, megláttam a limitált darabokat és hogy kibővült a stand a jó sok körömlakkal, azaz a Nailland-del.

Én eddig miért nem tudtam, hogy nemcsak az Örsön, hanem a Westend-ben is van Nailland? :D


Ennek örömére jöjjön egy kis Naillend-es szerzeményes bejegyzés...


Azért hogy őszinte legyek Veletek, jócskán megváltoztam a vásárlás terén. Mindig azt hittem, hogy az egész standot felvásárolom, nem fogok tudni dönteni a hatalmas választékból... Erre föl ott álltam a stand előtt kb 20-25 percet, ami alatt kiválogattam pár körömlakkot. Határozott elképzeléssel érkeztem és végül is, sikerült pár dolgot a listámról elhozni.
 
 
A következő lakkok szerepelnek a fényképen:
- China Glaze: 003 Go crazy red
- Barry M: Atlantis/Aquarium
- Golden Rose: Rich Color - 05 (nude), Jolly Jewels - 123 (dalmata)

Próbáltam olyan árnyalatokat válogatni, amik nincsenek a készletembe és - tudom, erre hazavittem egy vöröset, de- igencsak nehéz ügy volt. Nem szerettem volna egy nyolcadik zöld színű lakkot vagy a harmadik rikító rózsaszínt s így esett a választásom a két topperre. Imádom a csillámos fedőlakkokat és azért abból nincs sok egyforma. :)
A China Glaze inkább kíváncsiság volt, mert régóta teszenek az összecsomagolt darabok, de gondoltam elsőnek bőven elég csak egyet kipróbálni és akkor már nem tudtam másik árnyalatban gondolkodni. :)

A továbbiakban mutatok majd alkotást velük - újra megpróbálkozom kicsit a nail art-tal, az ihlet, az ötlet és a kedv már megvan hozzá. ;)

Ti voltatok már a Naillandnél? Mit vettetek elsőnek?
Mi a kedvenc, jól bevált Nailland-es márkátok?
Mulberry

1 megjegyzés :

  1. A csillámos lakkok a gyengéim és amint megláttam a weboldalon beleszerettem...
    Majd csinálok vele manikűrt. :)

    VálaszTörlés