2013. augusztus 27., kedd

Egy újabb "It's purplicious" hasonmás?

Sziasztok Lányok!
Hétvégén megmutattam az Essence egyik (elöző új szortimentes) körömlakk párosát a Twins Reloaded szekcióból. Ezzel már mindhárom párosról készült bejegyzés, de most nézzük meg, hogy a mostani twins topper mennyire hasonlít az egyik It's purplicious fedőlakkra.


Ha kíváncsiak vagytok a hasonlóságokra, különbségekre és egy manikűrre velük, akkor olvass tovább.Már az üvegben is igencsak hasonlítanak egymásra, hisz mindkettő csillámos fedőlakk, csupán a színűk más. Ugyebár a kiszerelésben is van különbség: az It's purplicious 8 ml-es, a Twins Julia pedig csak 5 ml. Hasonlóan a két topper kisebb és nagyobb csillámokból áll, viszont a Special Effect Topper inkább lila, a Reloaded tartalmaz nagyobb ezüst színű csillámokat is, akárcsak kisebb sötétlila csillámkákat is.


Már a fenti képeken is remekül látszik, hogy nem ugyanolyanok. Hasonlóak, de mégis másmilyen a kettő. A következő képeken láthatjátok élesben is - és napfényben.


Ti is láthatjátok, hogy különbözőek.
A héten még két-"három" manikűrrel jelentkeznék, illetve egy igazán nyári bejegyzéssel is. Remélem Nektek is szép nyaratok volt, én majd úgyis mesélek kicsit. :)


Ti beszereztétek valamelyik Twins Reloaded párost? Megvan valamelyik It's purplicious?
Mulberry

1 megjegyzés :