2015. október 7., szerda

NOTD: Fantasy Invaders

Sziasztok Lányok!
Jöhet mára egy újabb manikűr a Glamour napok előtt?


Kattints a továbbra, ha kíváncsi vagy az alkotásomra. 


Kezdetnek írnék picit erről az Eveline lakkról. Neve nincs, csak száma, méghozzá 066. Nagy az ecsete, könnyen szárad és hosszú tartósságot ígér; gyönyörű lila színű melyben kék irizálás van. Egy rétegben inkább fedőlakk hatása van, két rétegben azonban már tökéletes és valóban látszik a benne lévő kékség is.



Ezen a héten az alkalmazandó technika a dry brush volt, ami tulajdonképpen annyit jelentett, hogy jó alaposan le kellett törölni az ecsetet és csak a nagyon maradékkal kellett festeni. Ezzel nem lett tökéletes a fedés, de ez a lényeg. Először készítettem így a manikűrömet, ezért rögtön három alapszínnel kísérleteztem: a 313-as fekete és az M01 matt fehér Flormar, illetve az előbb említett Eveline lakkal.


Milyen lett a végeredmény? Hát ilyen:





Különböző színű lakkokat használtam ehhez a technikához:



Nem sikerült nagyon különböző típusú lakkokat összeszedni, hiszen a Moyra No92-es és a No251-es Holographic is csillámos, akárcsak az OPI Sprung - ami egyébként egyáltalán nem érvényesül...  Ellenben a Moyra N0621-es Bubble Gum Mojito igencsak érvényesül...


Röviden összegezve, nem teljesen a kedvencem ez a technika, nem tetszik a végeredmény. Ennek leginkább az az oka, hogy az ilyen hosszúkás topperre emlékeztet, ami szintén nem a szívem csücske.

Többiek munkái:




Nektek hogy tetszik?
Mulberry



3 megjegyzés :