2016. február 13., szombat

Lipcandy | NYX Butter Lipstick: Licorice - Moonlit Night

Sziasztok Lányok!
Mára egy nagyon szuper rúzst hoztam bemutatásra.


Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább.



Tavaly (de fura leírni) év vége felé vásároltam a Nailland-nél és "véletlenül" becsúszott ez a szépség is. Sokat olvastam a NYX Butter lipstickekről, nézegettem színmintákat is végül erre a sötétbordó színűre esett a választásom. 
Nagyon tetszik, hogy a csomagolása olyan, mint maga a rúzs, nagyobb/magasabb, mint az összes eddigi rúzsom - Essence, Catrice, Revlon, Rimmel. Jól záródik a kupakja, úgyhogy egyáltalán nem csúszik le a helyéről.



Hoztam színmintát, ahol sötétebb a szivecske része ott két rétegben látszik, máshol csak egy. Finom krémes az állaga, puhácska, olyan mint a vaj - tényleg. 


Eddig a legsötétebb rúzsom egy Catrice Ultimate Colour darab volt, összehasonlításként mutatom ezt a képet - ahol elírtam a NYX rúzs nevét, jajj:


Őszintén szólva, meglepődtem mennyire sötét az ajkaimon. Tetszik, de valószínűleg nem egy mindennap használatos szín lesz ez. Hosszan tartó, minimális evést-ivást kibírja és szépen kopik, de megszínezi az ajkakat és akkor picit bele tud ülni a "ráncokba". Figyelni kell az egyenletes eloszlatására, építeni lehet a szín mélységét.


Az biztos, hogy egy szájhangsúlyos sminkél, ez tökéletes választás lehet! 
Instagramon összeszedtem a bogyós rúzsaimat, ez is közte volt.

Örülök, hogy a Nailland árul már NYX termékeket, a Müllerben nagyon drágán adják.

Nektek hogy tetszik?
Van Butter Lipstick-etek?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Jaj nagyon szeretem a NYX rúzsokat, gyönyörű színe van.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem csak egy Jumbo Lip Pencil-em van, de az is jó! :)

      Törlés