2017. június 18., vasárnap

MANI-ACS | NOTD: KEDVENC ÁLLAT

Sziasztok Lányok!
Ugyan mostanában igencsak ritkán sikerül(t) posztolni, még mindig élek és virulok.




A mai bejegyzésben egy manikűrt láthattok, melyben mindenkinek a kedvenc állata szerepel.



Nem nagy titok a baráti körömben, hogy imádom a cicákat - és csak az utóbbi két-három évben "szerettem meg" a kutyákat is. Régebben halaink voltak s most költözés után erősen gondolkodom valami kis háziállaton - de ezt nagy lépésnek tartom még, főleg mivel sikeresen kinyírtam egy pozsgást és a nagy kaktuszom is követni fogja, mert elég ramaty állapotban van. Régóta szeretnék egy nyuszit - függetlenül a húsvéti ünnepektől -, de ez még a jövő zenéje.
Ha nem háziállatok körében kellene megemlítenem a kedvenc állatomat, akkor első helyen vannak gyerekkoromtól kezdve a vörös róka, s tinikoromtól kezdve pedig a szurikáták. De elöl végez még a koala, a panda, a vörös panda (firefox) és a jegesmedve is.

Szóval ebből a vegyes felvágottból végül a cicák mellett döntöttem és így lehetőségem volt kipróbálni egy régebbi BornPrettyStore-os vizes körömmatricámat (BPS009).


Alapnak a PixiBag-ben lapult piros lakkot (Sally Hansen 470 Red Eye) használtam - éppen tesztelés alatt áll és még nincs kiforrott véleményem róla, de amint lesz, írni fogok róla. Még gondolkozom azon, hogy majd még kipróbálom ezt a matricát fehér, citromsárga vagy valamilyen világosabb alapon.







Régebben már készítettem egy hasonló manikűrt, akkor a másik cicás matricámat használtam.



Többiek munkái:








Nektek mi a kedvenc állatotok? Van háziállatotok?
Hogy tetszik a manikűröm?
Mulberry

3 megjegyzés :

  1. brutál szép ez a piros lakk, aranyosak a macskák is :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cuki ez a matrica, és piros alappal elég dögösen is néz ki :) Én is matricáztam ezúttal, és nem bántam meg.

    VálaszTörlés