2013. augusztus 23., péntek

Essence Nail art Twins Reloaded: Romeo & Julia

Sziasztok!
Az új Twins lakkokat nagyon meg akartam szerezni, úgyhogy amikor volt rá lehetőségem, akkor le is csaptam rájuk.



Most a Romeo & Julia párost fogom megmutatni Nektek.
A három Color&Go - Prom Berry, Miss Universe és That's What I Meant! - lakk után, ez is kicsit csalódás, mivel az alaplakk egy napnál tovább nem maradt fönn a körmeimen, pedig nem is mosogattam... :S 

Szép lila színe van, nem olyan élettel teli, kicsit fakó. Két-három réteg kell belőle, régi hosszú ecset jár hozzá és összesen 5 ml-t kapunk, melynek a neve: 02-es romeo. Hozzá egy lila csillámos topper tartozik, a 01-es julia. Mikor a szerzeményeim között megmutattam az egyik kedves olvasóm felhívta a figyelmemet arra, hogy ez a topper hasonlít az egyik Nail Art Special Effect Topperre - erről, majd a következő posztomban lesz szó, ami csak a jövő hétre esedékes. 

De most, jöjjenek a lakkok.





És akkor jöjjenek az érdekességek.
- A régi twins alaplakkja szürke volt, Julia volt a topper, ami szintén ezüst csillámokból állt. (Érdekes, hogy itt nem cserélték meg a az alap és fedőlakkot, mint a korábban mutatott Edward és Bella esetében.)
- A régiek közül két párosítás is hasonlít a mostani reloaded színeihez: Troy&Gabriella, illetve Thelma&Louise - itt megnézhetitek.






Nekem nagy kedvencem lett a csillámos verzió, és a képek magukért beszélnek.

Nektek tetszenek ezek a lakkok? Vártátok rómeo&júlia érkezését?
Mulberry

2 megjegyzés :