2014. április 4., péntek

NOTD: Party Crasher

Sziasztok!
A hét elején kipróbáltam a legújabb körömlakkomat, ami nem is lenne más, mint az essence egyik újdonsága az effect nail polish vonalról a glitter jewels 11-es party crasher.


A továbbiakban erről a szépségről láthattok képeket, illetve kicsit összehasonlítottam egy másik homoklakkommal. :)
Az egyik kedvenc színem a lila, úgyhogy meg sem lepődtem magamon, hogy elcsábultam a Rossmannban erre a szépségre. Vártam már az újdonságokat, már többször is nézegettem őket, de kicsit várni szerettem volna az első vásárlással. 

Mióta kipróbáltam, mindenki nézegeti a körmeimet és kíváncsiskodnak, mi is van rajta. Nem véletlenül, hisz irdatlanul gyönyörű, csupa csillám homoklakkocska. A tartóssága ellenében csupán egyetlen rossz oldala van, hogy szerintem legalább 3 réteg kell belőle, hogy rendesen fedjen - 2 rétegben, közelről, még itt-ott azér nem fed teljesen. Gondolom ezen lehet azzal segíteni, hogy használunk alá valamilyen alapot. :) Majd kipróbálom úgy is, de most jöjjenek és beszéljenek helyettem a képek. :)




Végül a korábban említett alternatíva:



A kisujjamon a lila Rimmel homoklakkom (moon walking) van. A különbség igazából az árnyalataik között van, illetve hogy hány réteg kell belőlük.

Nem bánom, hogy megvettem, de örültem volna, ha már két rétegben tökéletesen fedne, de szerencsére gyorsan szárad. :)

Nektek tetszik? Lecsaptatok valamelyik újdonságra?
Mulbery

1 megjegyzés :

  1. Nagyon jó színe van, nézegettem a kékkel együtt, de végül otthagytam. Úgy vettem észre, hogy az összes új effect lakk csak 3 vagy 4 rétegben fed :(

    VálaszTörlés