2014. június 11., szerda

NOTD: Szilva & Sellőuszony

Sziasztok!


Nem tűntem el, csak nagyon sok dolog összejött és sikeresen elcsúsztam mindennel...

Láttátok már az AVON egyik újdonságát körmös fronton?

A mai bejegyzéshez háromszor fotóztam: elöszőr kicsit rosszabb idő volt, így nem lettek annyira elfogadhatóak a képek; másodszorra csak az üvegcsét fotóztam, mert rájöttem, hogy az kimaradt és akkor meg mással volt festve a körmöm... - később róla is lesz bejegyzés - és végül most hogy már jóidő van, újra nekifutottam a fotózásnak. :)




A mai napon bemutatom nektek ezt új gel finishű lakkot gyönyörű sötétlila színben.
A kedvenc színem a lila, így nem volt kérdés, mikor megláttam a katalógusban a lakkokat, hogy a Perfectly Plum nevű kell nekem. És mivel kettőt olcsóbban lehetett megvenni, ezért egy másik is jött vele - nemsokára láthatjátok is a blogon. ;) Remélem addig beéritek ezzel a gyönyörűséggel. :) 




Már egy vastagabb rétegben is egészen jól fed - habár itt-ott azért hagy kivetnivalót maga után, - de a második réteggel már nem lehet mellészúrni, ráadásként hamar meg is szárad. A végeredmény pedig csodálatos s fedőlakk sem kell rá, hisz olyan, mintha lenne rajta. Éljen ezért a gél finis, habár azért én használtam rá a gyorsan száradó NYC fedőlakkomat - ami már a végét járja... 

Végezetül feldobtam az AVON pelyhes lakkjával, amit ITT már megmutattam Nektek.




Ugyan a fényképeken nem annyira látszik, de tele van élénk lila mikrocsillámokkal.



Nagyon megszerettem ezt az árnyalatot, szívesen nyúlok utána. :)

Nektek mennyire tetszik? Van AVON-os körömlakkotok, szeretitek a márkát?
Próbáltátok már ezt az új vonalat?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Az uj gel lakkokat lattam a katalogusba de egyelore vissza tartottam magam es nem vettem egyet sem, de biza nagyon sok szep szin lattam, ez a szilva szinu is nagyon szep!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában ritkán tetszik meg egy körömlakk, de ha valamelyik megfog akkor nincs mit tenni... :D

      Ahogy nézegettem a választható árnyalatokat (nem csak az avon-nál), nagyon sok tetszett közülük, csakhát van már ilyen/ilyesmi a tarsolyomban.

      Törlés