2015. március 18., szerda

Tavaszváró szerzemények és eredményhirdetés

Sziasztok Lányok!
Az elmúlt hetekben két szerzeményes bejegyzéssel is szolgálhattam, az egyikben a beszerzett Catrice kifutó termékeiről írtam, a másikban pedig az Essence háza tájáról ugyanebben a témában. Ma pedog összeszedtem, mi mást vettem tulajdonképpen tavaly december óta. :)
 
 
A tovább után külön is bemutatom a szerzeményeimet, illetve eredményt is hirdetek a nyereményjátékomhoz.

 
Ismét csoportokba szedtem, hogy jobban átláthatóbb legyen, illetve hogy tudjak írni róluk bővebben.
 
Flormar lakkok: Karácsonyra vettem anyunak kettőt (a kéket és a barnát), a rózsaszínt meg saját felhasználásra s a blogon is már szerepelt. A három együtt 1000 forintba került, best deal ever, azaz a tavalyi év talán legjobb fogása.
Satin Matte - GS06 Havanna
Satin Matte - GS08 Skyblue
Satin Matte - GS07 Grapefruit
 

 
Rival de Loop: Nagyon nagy port kavart a márka érkezése, a legtöbb blogon már be is mutatták a termékeket. Én csupán ezt a két körömlakkot hoztam el, melyből a lila holografikusat már használtam a tél színei kihíváskor.
holo: #3 cute candy
csillámos: #1 mars invasion



Lovely: Az egyik akciós darab, a másik egy cuki topper, a harmadik pedig egy még cukibb topper, ami nem is Lovely, hanem Riva del Loop, csak azonos üvegben van...
Lovely - Blink Blink Nr 10
Lovely - Top Jewels Nr 2
 Rival de Loop - Queen of the Night - 03 Be a star!



Moyra és Rimmel: Előbbiből a Peach collection darabjait akartam meglesni, s végül ez a világoszöld darab jött velem - a barackos lakkokat nem találtam, úgyhogy lesz majd még egy köröm. (Ha, ha, vicces voltam? ^^) Újravettem a Rimmel körömerősítő lakkját, hiába használom most a másik ilyen típusút, nem ad ugyanolyan érzést, mint ez.
- Vettem még egy essence ajakceruzát, elvileg minden szín alá jó alap lesz ez... hát majd meglátjuk.
- Gazdagabb lettem egy Kallos csillámos türkiz szemceruzával is, már kipróbáltam és egész jól bírja a kiképzést, hiába nem az én színem annyira...
♥ Moyra - Bubble gum - No 621 - Mojito
♥ Rimmel - Nail Rescue



Essence, hegyikristály karkötő és újságok: Bevallom nagyon kíváncsi voltam a Cosmo mellé csomagol gél hatású lakkra és nem meglepő módon a piros/vörös mellett tettem le a voksom. Persze mikor máskor láttam volna meg a Glamour újságot a kuponokkal? Abból is velem jött egy példány, mert ismét megyek shoppingolni - égi jel: megint a szülinapomon van :D - de most inkább ruhatárfrissítésen leszek, nem tervezek rengeteg dekorkozmetikai terméket felvásárolni. :D
♥ Essence - the gel nail polish - 16 fame fatal



Egyebek: Ezer éve nem jártam a Claire's-ben, s mostanában az akciós fülbevalók miatt benéztem és nem is távoztam üres kézzel. :) Lassan kell egy hajkefe, s mikor megláttam ezt a cuki mintát, hát nem tudtam otthagyni a boltban. A másik érdekesség, amit megvettem a beauty blender szivacs, amiből többféle mintájú, színű és formájú is van a polcokon - akárcsak a DM-ben a Ebelin vonalon... Meglátjuk, hogy fog bevállni.



Végezetül jöjjön is az eredményhirdetés. :)



A győzteshez a random.org-ot használtam, küldtem is üzenetet Neked:

Köszönöm, hogy páran (pontosan 4-en!) vettétek a fáradtságot és jelentkeztetek a játékra; többé nem hiszem, hogy lesz ilyen a blogon, hiába a 224 oldalmegjelenítés...

Ti vásároltatok mostanában valamit?
ire lennétek a leginkább kíváncsiak?
Mulberry

7 megjegyzés :

  1. Nagyon szép körömlakkokat vásároltál és az áruk is kiválló. Nagyon kiváncsi vagyok a Rival de Loop körömlakkokra, mert azokat nem ismerem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagyon megérik a kedvező(!) árukat, elég tartósak és sokféle típusból lehet választani. :) Mindenképpen csak ajánlani tudom.

      Törlés
  2. Koszonooom *.* valaszoltam az emailedre :-) az rdl lakkokat probaltam, bennuk biztosan nem fogsz csalodni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem még a héten postára is fogom majd adni, de majd emailben pontosítok. :)

      Törlés
  3. Erre a sminkszivacsra nagyon kíváncsi lettem :)

    VálaszTörlés