2015. március 11., szerda

NOTD: A csillámos Barry M lakk

Sziasztok Lányok!
Ezzel a körömlakkommal úgymond még adós vagyok Nektek, mert mióta megvan még nem mutattam meg - tulajdonképpen most használtam elöszőr...
 
 
Végre meggyógyultam két hét után, úgyhogy lassan visszatér az élet a blogra is; tegnap már volt erőm sminkelni meg lakkozni is, utóbbi eredményét fogadjátok sok szerettettel. :)


 
Még mindig imádom a csilámos fedőlakkokat, mert "szinte csak" ezekkel tudom a manikűrömet fixálni, hogy pár nap után ne kezdjen el lepattogni. Persze a lemosás macerás lesz, habár van pár jó módszer, amivel lehet könnyíteni a dolgon. :)
 
A csillámos Barry M az első Nailland-es szerzeményeim között van - mondjuk azóta nem is jutottam el oda vásárolni. Már a honlapjukon kinéztem ezt a szépséget így nagyon örültem, mikor megláttam a standnál is, úgyhogy rögtön lecsaptam rá. Ki szeretném még próbálni a sima és a gél hatású lakkkat is, de egyenlőre nem sikerült kiválasztanom olyan árnyalatot, amit megvennék...
 


 
 
Felhasznált lakkok:
- Barry M - Aquariium collection - Atlantis 437
- Flormar - 313
- Essie - 285 - Toggle to the top (korábban már láthattátok ITT)
 
 
 
Nektek mennyire tartós egy-egy manikűrötök? Mi a titkotok?
Vásároltatok mostanában valamit a Nailland-nél?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Az essie körömlakk színe nagyon szép. Én gyakran cserélem a manikürjeimet, max. 2-3 napot tartok egy mintát a körmeimen. Mindenféle módon használok átlátszó fedő lakkot, most pillanatnyilag egy hazai terméket kedvelek, a Farmec cégtől. Lehet ismerös neked mert Magyarországon is kapható. A Naillandról még nem rendeltem, de nagyon szeretnék!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tulajdonképpen én is 2-3 naponta cserélem a manikűröm, mert a legtöbbször nem tart tovább a fedőlakk hatása... az ilyen csillámos topperek segítenek rajta. :)

      Törlés