2015. július 8., szerda

NOTD: Ibolya újragondolva

Sziasztok Lányok!
Ebben a nagy hőségben jöhet egy könnyed manikűr?


A továbbiakban láthatjátok, miként avattam fel az első ILNP körömlakkomat. :)


Aki régebben is olvasta a blogot, tudja, hogy egyszerűen imádom a csillámos fedőlakkokat és toppereket. Hatalmas gyűjteményem van belőlük és a boltok polcain amikor meglátok egy-egy szépséget sokszor elgyengülök, elcsábulok - habár mostanában megpróbálom visszafogni magamat nemcsak körömlakk vásárlás esetén.



Kivételesen az ötlet magamtól jött, ki szerettem volna próbálni az ILNP lakkot egy rétegben valami alapszín fölött (mutatóujj), illetve mint rendes csupacsillám lakk (gyűrűs ujj), ahogy a többi blogon már találkoztam velük. Adtam neki egy vékony lila alapot, majd két-három rétegnyi csillámot és így készült a gyűrűs ujjam "mintája". :D



Felhasznált lakkok:
- AVON: Gel Finish - Perfectly Plum (korábban már szerepelt ITT)
- ILNP: Metropolis
- Flormar: Matte - M01

Nekem nagyon tetszik ez az ILNP, már értem kicsit a hájpot. Irizáló pelyhes csillámok egy üvegcsében, ami gyönyörű lila és kék és a napon csak úgy vonzza a tekinteteket. Azért megjegyzem, a szívem megszakad, hogy egy üveg 3000 forint belőle -  annó nekem szerencsém volt, mert féláron vehettem meg ezt az utolsó darabot. Az igazi tartósságát nem ismerem, mert a gélhatású fedőlakkal kentem le, de majd kitapasztalom még. 


A többiek munkái:




Nektek hogy tetszik?
Van ILNP körömlakkotok?
Mulberry

5 megjegyzés :