2015. augusztus 19., szerda

Lengyelországi szerzeményeim

Sziasztok Lányok!
Ebben a hónapban nem voltam aktív, ami betudható két dolognak is, de csak az egyiket szeretném megosztani veletek; méghozzá azt, hogy alig voltam itthon egész augusztusban. 


Úgy gondoltam most megmutatom, miket vásároltam Lengyelországban - kicsit másképp, mint a tavalyi Csehországi szerzeményeimet.

Amikor külföldre megyek és sminket vásárolok, leginkább olyan márkák termékekeiből válogatok, amik itthon nem kaphatóak. Ennek szellemében sikerült most is eljárnom, majdnem mindent a Rossmann-ban vettem, az árakra is emlékszem - ezeket az ottani pénznemben írom le. 



Ecotools Full Eyeshadow ecset (17,99 zloty)
Ecsetmániás vagyok és amúgy is egy teljes szemre való ecset mindig jól jön és már régóta ki is szerettem volna próbálni a márkát. Ennél több érv nem is kellhet senkinek sem - amúgy interneten úgy láttam, hogy kapható Real Rechniques ecset és készlet is Rossmannban, de élőben nem láttam abban az egy szem drogériába, ahol néztem, ezt nagyon sajnálom.




Eveline MiniMax 066 körömlakk (4,99 zloty)
Eveline Color edition 915 körmlakk (7,59 zloty)
Úgy emlékszem  itthon is van ilyen márka, de nem sminktermékek, hanem csak kenceficék. Kint Lengyelországban egy rendes állvánnyal rendelkezett, én viszont csak ezt a két lakkot hoztam el.




Revlon körömlakk (9,79 zloty)
Revlon Super Lustrous rúzs (29,59 zloty)
Revlon ColorBurst Lip Butter ajakrúzs (39,99 zloty)
A Revlon termékek régóta kívánságlistás darabok, így nagyon megörültem, hogy kaphatóak a drogériában, nagyjából hasonló áron, mint a Bourjois termékek. 




Wibo: WOW Granite Summer körömlakk - Nr2 (9,79 zloty)
Ez egy számomra ismeretlen márka, de rengeteg körömlakkja van - mindenféle különböző finissel!



Hoztam haza még két ilyen duo körömlakkot is, ezeket ajándékba adtam barátnőmnek.





Sephora körömlakk: 73 Bling-bling (19 zloty)
Mikor megtudtam, hogy van Sephora is a városban, nagyon megörültem és rögvest végigmentem a honlapjukon, de semmi sem fogott meg igazán - a márkák sem. Élőben végigsétáltam a barátommal, aki látványosan rosszul volt az áraktól - megjegyzem én is néztem nagyokat, amikor akciósan voltak a rúzsok 100 zloty környékén... 
Mint mondtam, nem igazán fogott meg semmi sem, pedig láttam élőben az Urban Decay standot is - de mostanában annyi sminket beszereztem, hogy egy darabig nem akarok újakat vásárolni. Végezetül egy saját márkás körömlakkot vettem meg, mert mindenképpen kíváncsi voltam valami saját névvel fémjelzett termékére. 
Ezt a lakkot már felavattam és nem rossz, de az a helyzet, hogy annyira nem is győzött meg, mint szerettem volna, de az tuti, hogy kellene legalább egy darab Sephora (drágább bolt, mint a Douglas) Magyarországra, lehetőleg Pestre. 



Ti voltatok idén valamerre külföldön?
Mire lennétek a leginkább kíváncsiak?
Mulberry

7 megjegyzés :

  1. A Wibo az nem a Lovely nálunk?
    Egyébként klassz dolgokat vettél. A Sephora nekem Barcelonában esett az utamba, semmit nem vettem, mert túl nagy volt a választék .-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, a Wibo nem a Lovely - volt külön Lovely állvány is, - olyan, mintha a kistestvére lenne. :)
      Már előre átnéztem a lengyel Sephora kínálatát és annyira nem fogott meg semmi sem, de a saját márkás termékeire kíváncsi voltam. :)

      Törlés
  2. Inglot boltban nem voltál? Igazi lengyel márka, talán a MAC helyi megfelelőjeként lehetne jellemezni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem láttam Inglot boltot a környéken, pedig pár KIKO termékre biztos lecsaptam volna. :)

      Törlés
  3. a Wibo a Lovely testvére, ugyanaz a gyártó :)) A Revlon LipButterekért irigykedem picit ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. EL sem hittem, mikor láttam, hogy kapható a legtöbb Rossmann-ban. :)

      Törlés
  4. De gyönyörűek ezek a lakkok*.*

    VálaszTörlés