2017. május 30., kedd

PIXIT KAPTAM | KAKTUSZ

Sziasztok Lányok!
A mai bejegyzésben megmutatom mi lapult a múlt héten érkezett májusi PixiBag-ben.


Ha kíváncsiak vagytok, akkor kattintsatok a továbbra. 




Nuvo La Princess Pour Femme női Eau de Toilette - 100 m
Facebok-on lett megszavazva, hogy parfüm legyen az egyik termék. Engem nem zavar, sosem jön rosszkor egy új parfüm, habár meg nem tudom mondani milyen illata van - éljen a rossz szaglásom! Barátom szerint kissé barackos, de tulajdonképpen előbb egyetértett velem, hogy rózsaszín illata van. :D 
Rossmann webshop leírás: A luxus egyértelműen szükséges. A La Princess egy luxus illat mely az érzéki ibolya, jázmin és ámbra isteni kombinációja, mely segít felszabadítani a benned lakozó felséget. Zöld, gyümölcsös, virágos illat.
Az Amazon-os leírás alapján létezik fekete ribizlis, őszibarackos, ananászos és dinnyés változata is. (?)




Nivea Care Intenzív Tápláló Krém - 100 ml
Mostanában ezt a krémet reklámozták a legtöbbet a tévében és be is akartam szerezni itthoni arckrémnek/kézkrémnek, úgyhogy eléggé örülök neki. Nem bontottam még meg, de gondolom a tipikus nivea-illata és állaga lesz.




Batiste szárazsampon (mini): Original/Eredeti, Cherry/Cseresznyés - 50 ml x 2
Mióta berobbant a köztudatba a szárazsampon léte, én a kék Syoss mellett tettem le a voksom és a Glamour-napokon vettem egy-két flakonnal belőle. Most itthon a DM saját márkás barna hajra való Balea-ja van és sajna annyira nem szeretem, mint az elődeit. Csak ritkán használok szárazsampont - inkább hajat mosok -, de sosem árt, ha van elfekvőben. Nem értettem a Batiste márka nagy hájpját, de most majd végre utána tudok járni a dolognak.
EredetiSpray formájú szárazsampon, melynek segítségével pillanatok alatt felfrissítheted a hajad 2 hajmosás között. Minden hajtípusra ajánlott. Világosszőkétől középbarnáig minden hajszínre ajánlott.
CseresznyésCseresznyés illatú szárazsampon, amely tökéletes megoldás a hajmosások között. Gyorsan revitalizálja a hajat és eltávolítja a felesleges olajat. Használatától a haj felfrissül, emellett megemeli a hajtöveket és tartást kölcsönöz a hajnak.




Sally Hansen Miracle Gel körömlakk: 470 Red Eye - 14,7 ml
UV-lámpa használatát nem igénylő 2 lépéses gél lakk, gyönyörű élénk piros színben.  Plusz pont mert eltalálták a színemet. :D
Anyukámmal mindig beszélgettük, hogy ki kéne próbálni ezeket a lakkokat, de darabonként 3000 forintot fizetni erős túlzásnak éreztük - pláne, hogy a hasonló China Glaze változata/verziója nem szerepelt valami fényesen... Majd meglátjuk, hogy működik többféle fedőlakkal - a sajátját meg még meglátjuk, hogy beszerzem-e...




Borotalco Fresh Tusfürdő - 250 ml
Revitalizáló tusfürdő gél fehér pézsma illattal
Sosem hallottam erről az olasz márkáról, de korábban valamelyik Pixi-ben lapult egy ilyen dezodor, ami sok embernek nem tetszett. Hát nem tudom, az biztos, hogy ki fogom próbálni - legrosszabb esetben a barátomra sózom. 


Összességében tetszik a mostani PixiBag összeállítása, mintha olvastak volna a gondolataimban. Ár-érték arányban megérte és új márkák termékeivel is megismerkedhetek. Azt azért sajnálom, hogy nincs a PixiBag-hez valami kísérőlap - a PixiBox-okban van -, ahol le van írva mi micsoda és mennyibe kerül.



Nektek mi a véleményetek?
Ti megrendeltétek ezt a csomagot?
Tetszik valamelyik termék?
Mulberry

4 megjegyzés :

  1. Még soha nem rendeltem Pixit, és bevallom, engem ez nem is vett le annyira a lábamról. A szárazsamponokkal nem jövök ki jól, parfüm téren pedig túl finnyás vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam vele, aztán tavaly rendeltem egyet és olyan jó érzés volt várni a futárt és kíváncsinak lenni a zsákbamacska-termékek miatt. :D
      De nem szoktam minden kiadásukat megvenni - csak, ami valamiért megtetszik: most ez a kaktusz volt. (Éljen a tudatosság! :D )

      Törlés
  2. Felajánlom a segítségemet a parfüm illatának eldöntésére és már mosom is le az ócska körömlakkomat a Sally Hansen teszthez...jaj, micsoda önfeláldozás egy anya élete.....

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés