2013. május 21., kedd

Essence: Miss Universe

Sziasztok!
Ma az Essence Color&Go Miss Universe (147) lakkjáról fogok beszélni és képeket mutatni.


A tovább után kiderül, mire képes ez a szépség.
Ez is egy csillámlakk, akárcsak az OPI: Sprung "lakkom". Nemrég már bemutattam a zöld lakkjaimat, s most egy újabb darabbal bővül a gyűjteményem. Élőben zöld és kék szín között ingázik, nagyon különleges árnyalat.


Gyönyörű színe van, s csupán két réteg kellett a tökéletes fedéshez. A lakk maga is különleges, mert igazából ez egy világos fekete alapban lévő csillámok alkotják.
Azonban van egy kis problémám, mivel este festettem ki a körmömet és csak akkor mentem aludni, mikor már megszáradt. Azonban másnapra kicsit vesztett a fényességéből, illetve olyan, mintha itt ott megfogta volna a takaró mintája - a már keményre száradt lakkot... Na meg a nagyujjam széléről már lepattogot egy kicsit. Valami baj lehet a lakkok tartósságával, hiszen a Prom Berry sem volt nagyon tratós - hiába gyönyörű a színe. Az egy dolog, hogy az én körmeimen nem maradnak meg sokáig, de azért egy alvást ki szoktak bírni...


Ugyebár, mikor megérkeztek a drogériák polcára ezek a lakkok, nehezen lehetett megtalálni rajtuk a lakk számát és a fantázianevét, pedig rajta van. Csupán mindenkinek elkerülte a figyelmét. :)


Összességében kicsit semleges ez a lakk számomra, hiába a gyönyörű szín, a jó fedés, de mivel nem kifejezetten tartós, nem hiszem, hogy sokszor fogom használni... Az biztos, hogy ki fogom még próbálni a gél lakk alapjára. Hátha úgy tovább bírja.

Ezek után kíváncsi vagyok, milyen lesz a harmadik ilyen lakkom...

Tetszik nektek ez a szín? Ti is észrevettetek hasonlót az új Color&Go lakkoknál?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Ezen gondolkoztam múltkor, hogy megvegyem-e, de örülök, hogy NYC lakkot vettem helyette, mert a tartósságát illetően tényleg nem tudok mit mondani. Egyszerűen szörnyű:/


    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. nekem tetszik :) sötét igaz hétköznap nem viselhetném, de buliba felkenném :)
    Kivi vagyok a többi lakkra is.

    VálaszTörlés