2013. július 25., csütörtök

Arcpír készletem #2 - Legújabb kedvencek

Sziasztok!


Ma egy rendes posztot hoztam három pirosítóról, amik már egy ideje a birtokomban vannak, de még csak most érett meg az idő arra, hogy írjak róluk. Mindhárom nagyon a szívemhez nőtt, az elmúlt jópár hónapban csak ezeket használtam - kettőt főleg.


Az egyik Sleek pirosító limitált kiadásból való, úgyhogy az már nem kapható.
Yves Rocher: Természetes pirosító 
(mennyiség: 7 g, ára: nem emlékszem és akciós is volt)
Nem rég lekerültek a zöld pontok a sminketmékekről az  Yves Rocher-nál és ki akartam használni az akkori törzsvásárlói kedvezményemet is, így a választásom erre az arcpirosítóra esett. Márciusban mutattam egy szerzeményes posztot és onnantól majd májusig csak ezt a pirosítót használtam. Kis kompakt, nagyon praktikus - helytakarékos, nem porzik, könnyű a felvitele és tartós. Majd egy hónapnyi használat alatt eljutottam odáig, hogy egy kicsit megkopott a felirat a tetején, de még mindig látható. 
Egy problémám van vele, méghozzá az, hogy nincs benne tükör. Ez az én mániám, hogy mindenhez legyen tükör, mert akkor egyszerűbb a termék használata útközben, hisz felvitelkor látom magam és nincs kihasználatlan területe a csomagolásnak.
Az üzletekben összesen négyféle árnyalat található, két sötétebb, illetve egy nagyon hasonló színű. Én a 10-est (Teint Clair Rosé) választottam, amit már Vikinél láthattatok.
Az biztos, hogy sokáig elég lesz és nem fog megszűnni a szerelem közöttünk. :)







---------------------------------------------------------------------------------------------------

Sleek MakeUP pirosító
(mennyiség: 8 g, ára: 1390 Ft a MUP-ban)
Egy rövid történet vagy magyarázat: Már nagyon régóta tetszett a márka híres Rose Gold pirosítója, de a MUP-ban mindig hiány volt belőle; viszont a jómúltkor végre sikerült lecsapnom rá, illetve egy másik darabra is, az Aqua Collection: Mirrored Pink pirosítóra. 

Nem kell mondanom, hogy igencsak elfogult vagyok, mert egyszerűen imádom a márka termékeit. Eddig két palettám és egy filces tusom van tőlük, s azokkal nagyon meg vagyok elégedve, így most végre a pirosítójukat is letesztelhetem és szerintem nem fognak csalódást okozni.



A Rose Gold pirosító fóliában érkezett, míg a Mirrored Pink szép papírcsomagolásban - melyet bonyolult volt szépen kinyitni... A fekete műanyagon szereplő minta különbözik és mindkettőnek a hátulján látható az árnyalat neve - a limitált kollekciósnak elől is. Kicsit gyűjti az ujjlenyomatokat.



Kinyitva - ez is bonyolult mozzanat, de legalább emiatt nagyon jól záródik - egy hatalmas tükörrel találkozhatunk, illetve magával a termékkel, fedőlapocska nélkül.




A Mirrored Pink első használatakor megtanultam, hogy óvatosan kell belemenni az ecsettel, mert nagyon, de nagyon pigmentált. Építhető, ha szükséges és kellemes rózsás pírt ad az arcnak.
A Rose Gold egy narancsosabb árnyalatú, kicsit csillámos pír. Miután már annyit hallottam, olvastam róla, nagyon kívánságlistás darab let nálam, de mióta megvan csak párszor használtam, mert élőben annyira nem nyűgözött le, mint ahogy azt hittem, hogy fog. (Értelmes mondat lett ez?) Nem bántam meg a megvételét, kicsit csalódtam benne, de nyárra az egyik legjobb pirosító, felfrissíti az orcákat.

Végezetül mutatok egy swatch-ot a három pirosítóról. A két Sleek pirosító építés és alap nélkül ilyen erős, az Yves Rocher is alap nélkül van, de építgetni kellett és még így is alig látszik - nem véletlen, hisz természetes pirosítóról van szó.



Nektek van most kedvenc pirosítótok? Melyik márkára esküsztök?

Mulberry

1 megjegyzés :

  1. Én a Rose Gold-ot onkább télen szoktam hasnzálni, karácsony táján, óvatosan, és a Mirrored Pink inkább a nyári :-) Az Yves Rocher pirosítónak majd utánajárok, amúgy s tervben van ott tusfürdővásárlás :-)

    VálaszTörlés