2013. november 15., péntek

Mad Confetti topper by H&M

Sziasztok!
Az elmúlt időszakban sikerült pár lakkomon kipróbálnom a legújabb topperemet.


A mai bejegyzésben láthatjátok is élesben ezt a csodás kis fedőlakkot.
Nagyon szeretem a H&M lakkjait, úgyhogy amikor megláttam a boltban ezt a kis szépséget, rögtön bele is szerettem - a csillámos lakkok a gyengéim.


Első ránézésre ezüst csillámoktól hemzseg s csak itt-ott található benne kék és ciklámen színű. Felvitelkor pedig már látható, hogy kiegyensúlyozott az eloszlása a csillámoknak, illetve ciklámen mikrocsillámok is megbújnak az üvegcsében.

Elsőnek az Essence Twins Reloaded rózsaszín alapján próbáltam ki. A ciklámen csillámok szépen érvényesülnek - a fukszia NYC lakkomon ez nem így lenne.

Másodszorra egy kis menta alappal kísérleteztem - hamár úgyis együtt árulták. Az ujjaimra az Essence 146-os that's what i mint!, illetve a gyűrűsujjamra a türkiz H&M lakk került.
Végezetül még egy másik új H&M-es lakkommat is felhasználtam alapnak. Gyönyörű a végeredmény, nekem nagyon tetszik.Egyébként Titeket is emlékeztet ez a topper valamelyik márka fedőlakkjára?
Engem nagyon is, méghozzá az egyik kedvencemre, ami nem lenne más, mint az Essence Circus Confetti-je. Gondolnátok, hogy a sárga manikűrön is szerepel? Megtaláljátok, hogy melyik ujjamon van? (Annyit elárulok, hogy csak az egyiken.)


Mi a különbség a két fedőlakk között? Az Essence verziójában van még pluszban zöld és narancssárga csillám, illetve ezüst színű mikrocsillámok a ciklámen helyett.Hogy tetszik ez a fedőlakk? Milyen alapon próbálnátok ki?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Tetszenek a párosítások, főleg a rózsaszín meg a menta. Nagyon tetszik ez a fedőlakk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha érdemes a csillámos lakkokat valami világos alapon is kipróbálni. :)

      Törlés