2014. január 13., hétfő

Az eddig használt szempillaspiráljaim

Sziasztok!
Úgy gondoltam összenézem a szempillaspiráljaimat és írok róluk pár sort.



 

A tovább után több szempillaspirálról olvashatsz rövid értékelést.
Nem vagyok válogatós a spirálok tekintetében, de szeretek kísérletezni velük. Tulajdonképpen ez az egyetlen olyan sminktermék, aminél nem vagyok elkötelezett egyik márka irányában sem. Nem vagyok híve a drága spiráloknak, hiszen a drogériákban is szuper darabokat találhatunk.


Az első spiráljaim az AVON-tól és a Maybelline-től voltak - utóbbiak a The Colossal Volume több változatai: sima fekete, kerekített vízálló és  többféle sárga tubusos Volume Express. Ezek a Maybelline spirálok jó árban voltak (és vannak is), jó sokféléből választhatunk. 

Éppen ezért próbáltam ki a rózsaszín-zöld tubusos Maybelline Great Lash-t, melyet a legszívesebben az alsó pillákhoz használok, mivel kicsi a keféje és ezáltal jobban hozzájuk tudok férni. A felső pillákhoz inkább mást használok.






Éppen akkor kaptam anyutól egy AVON szempillaspirált. Sárga tubusban érkezik a SuperExtend Extreme Mascara, melynek kicsi sörtés keféje van. Nem vagyok elájulva tőle, nem egy rossz darab és elvégzi a munkáját, de jobban szeretem a hosszabb keféjű darabokat.





Nyáron 2012-ben vízálló spirált használtam, a Catrice Lashes to kill Volume Mascara-t. Többször is bizonyított, tényleg vízálló. Egy problémám van vele, hogy viszonlag hamar besűrűsödött, tönkrement, de egy olyan 4-5 hónapot azért kibírt.






Végül még 2012 december végefelé vettem egy Essence Get Big Lashes Volume Curl spirált. Hatalmas hosszú ferdített keféje van, megfelelő mennyiségű festéket vesz fel, könnyű eldolgozni és egyszerűen isteni. Tulajdonképpen ez a legolcsóbb spirálom és egyben a legjobb is. Mostanra már kezdi megadni magát, mert estefelé elkezd darabokban lepotyogni a lemosásakor. Nemsokára vehetek egy új spirált. 





Aztán ismét egy Maybelline következett, méghozzá a Volum’ Express The Falsies Waterproof Mascara Very Black, hát nekem tényleg "műszempillákat" csinált a hosszú pilláimból. Többször többen is megkérdezték igaziak-e. :D  És ez már 2013-ban volt. :)




Összesen ennyiféle szempillaspirált használtam mostanában.




Az év utólsó felében pedig a Glamour napokon vásárolt MaxFactor 2000 calories dúsító hajlított kefés szempillaspirálját használom. Nagyon furcsán ferde a kefe, meg kellett szokni - láthatjátok majd összehasonlítva a többi ferde kefés spirálommal. Nem volt rossz, de 4 hónap alatt beszáradt, úgyhogy nem hiszem, hogy fogok újabb MaxFactor darabbal próbálkozni.

Valószínűeg megmaradok a Maybelline vagy az Essence változatainál. :)







Még két spirálról írnék:





Persze néha anyuét is használtam, úgyhogy még kétféle szempillaspirálról hátravan. A Rimmel Glameyes Day 2 Night szempillaspirált akkor vettem, amikor a szürke Essence-t, mert épp akciósak voltak és ezt odaadtam anyunak, mert elég volt egy - éljen a tudatos vásárlás! :D






Végezetül az egyik Yves Rocher-s képeslapon akciós volt ez a dúsító szempillaspirál, úgyhogy anyunak megvettem utánpótlásként. Mit ne mondjak, kézreáll, megszinezi a pillákat, de egyáltalán nem dúsít...




Ti miket használtatok eddig? Van kedvenc, bevált darabotok?
Olcsóbb vagy drágább szempillaspirálra szavaztok?
Mulberry

3 megjegyzés :

  1. Az Yves Rocher,meg Body Shop saját spiráljai valahogy nem hoznak látványos eredményeket,de nekem speciel azoktól maradt puha a szempillám és nem kezdett hullani a pillám lemosásnál. Abszolút favoritom a Clinique ,de nem tudom magam elkötelezni egy márkánál.Imádok újat és újat kipróbálni!:)

    VálaszTörlés
  2. Egyik sem volt még ezek közül, illetve csak az Essence get Big Lashes-féle a Volume Boost (fekete csomagolású) van meg, azt nagyon szerettem mert tényleg dúsít. Most leggyakrabban a Rimmel Extra Super Lash-t vagy az új Lovely False Lash spirált használom legszívesebben.
    Van Max Factor is de tapasztalatom szerint a drágább sokszor semmivel se jobb, mint az alacsony árkategóriás.
    Most teszteltem a Lovely műszempilla hatást ígérő spirálját, ha érdekel itt megtalálod:
    http://bizsumania.blogspot.hu/2014/01/2-in-1-teszt-lovely-ujdonsagokkal.html

    VálaszTörlés
  3. Én összvissz élete,mben egyfajta szempillaspirált használtam, a Maybelline One By One Satin Black-jét, és ezzel nagyon meg vagyok elégedve. Lehet, ha kipróbálok többet ez nem marad így, de most még szeretem :D

    VálaszTörlés