2014. január 23., csütörtök

Újabb homoklakkok

Sziasztok!
Elöző bejegyzésemben már mutattam, hogy miket szereztem be az Essence/Catrice kifutó termékei közül, s most bemutatnám élesben a piros és a szürke homok lakkot.



A tovább után a sparkle sand effect lakkoké a főszerep. :)
Elsőnek rögtön a 156-os me & my lover-t (pirosat) próbáltam ki, hiszen csak jókat olvastam róla mindenfelé. Meg kell, hogy mondjam egész jó - kicsit tartósabb, mint a többi új/nagy color and go társa, kibírt két-három fürdést és mosogatást, de hamarabb kezdett el lepattogni, mint az eddig kipróbált másik két homoklakkom. Két réteg kellett a tökéletes fedéshez és viszonylag gyorsan megszáradt - leszedni is egyszerű volt. Élőben sokkal jobban látszik az, hogy tényleg csillámos - de a képeken a szürkénél jól láthatjátok majd.






Nem volt kérdés, hogy a 165-ös here's my number (szürke) lesz kipróbálva a piros után és egy kicsit csalódást okozott, mivel alig akart megszáradni és ezért nagyon hamar le is szedtem. Három réteget használtam belőle, lehet ez volt a baj - de csak így volt tökéletes a fedése. Az elsőnál szinte csak összepiszkolta a körmeimet; a másodiknál azért már többet takart, de még itt-ott át lehetett látni és a harmadiknál szép, egységes végeredményt kaptam.






Örülök, hogy elhoztam őket - a piros nagy szerelem lett, -ennyi pénzért igencsak megérte és a szürkével azért még fogok kísérletezgetni. A fehér homoklak beszerzésén is igencsak gondolkozom, de nem tudom, hogy akciós-e és hogy megérné-e...


Ti próbáltátok már az Essence homoklakkjait? 
Mulberry

4 megjegyzés :

  1. A piros nekem is nagyon tetszik, kár hogy nálunk a Rossmannban nem akciós :(

    VálaszTörlés
  2. Én fekete lakkot kenek a szürke alá, így elég az egy réteg, és nem egy örökkévalóság, mire megszárad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húha, na ezt majd kipróbálom, köszönöm a tippet. :)

      Törlés