2015. augusztus 25., kedd

Az ezerarcú Sephora lakk

Sziasztok Lányok!
Gondoltam, ma megmutatom az egyetlen nem Rossmann-os szerzeményemet Lengyelországból.


Ha kíváncsi vagy, hogy hogy teljesít ez a körömlakk, akkor kattints a továbbra.

Mindig is irigykedtem a külföldi bloggerekre, akik csak fogják magukat és elmennek a legközelebbi plázába, ahol biztos van Sephora, és beszerzik a legjobb Nars, Urban Decay, Chanel vagy nagynevű márka termékeit. Most hogy végre én is eljutottam életem első Sephorájába, nem volt extrább érzés, mintha a Douglasbe vagy a Marionnaudba tértem volna be. Tudtam milyen árakkal fogok szembesülni, de úgy indultam, hogy egy saját márkás terméket mindenképpen szeretnék venni s végül erre a körömlakkra esett a választásom.



Kis pici 5 ml-es üvegcse, tele a 73-as Bling-bling ezüst színű lakkal.

Egy rétegben itt-ott nem fed rendesen, kicsit húzza is magát és ráadásként csak vastagon lehet kenni. A második réteggel már lehet javítani az első hibáit, mattra szárad meg. Leginkább a  Flormar Satin Matte lakkjaira emlékeztet, csak ennek a tapintása másabb. Nekem nagyon nem tetszik ez a finise, így tettem rá egy réteg fedőlakkot, így a mattsága el is tűnt - a képeken is így láthatjátok.

A lenti képeken láthatjátok, hogy míg az üvegben ezüst színben pompázik, addig a körmökön kissé meghatározhatatlan színe van - nagyban függ a fényviszonyoktól: az ezüst - arany(os) - rezes háromszögben mozog leginkább.




Az eddiginél még nagyobb feketelevest a legvégére tartogattam, ugyanis rettenetesen gyorsan kopik. Szombat reggel festettem ki a körmeimet, másnapra már egyik-másik körömvégemen látszott és így hétfő estére majdnem minden körmöm végéről lejött, úgyhogy le is mostam. Előző használatakor más alap- és fedőlakkot használtam, de akkor is hasonlóan "sokáig" bírta...


Nektek van Sephora saját márkás terméketek? Körömlakkotok?
Jártatok már hasonlóan egy lakkal?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Nagyon szép lakk, kár hogy ilyen gyorsan kopik. Még sajnos nem sikerült beszereznem Sephora lakkot:)

    VálaszTörlés