2015. augusztus 3., hétfő

Tetszetős Essence/Catrice újdonságok

Sziasztok Lányok!
Miután nemsokára a drogériák polcaira kerül az Essence és a Catrice új szortimentje, gondoltam megosztom Veletek, nekem mik tetszenek a két márka újdonságai közül.
 
 
Gondolom, Nektek is van már jópár kiszemelt darabotok, úgyhogy ha van kedvetek, írjátok meg kommenben mik azok. :)


 
Mostanában nagyon a Catrice felé húz a szívem, ha drogériás sminkről van szó. Egyszerű, letisztult, változatos, szép és még dobálózhatnék a szebbnél szebb jelzőkkel, de úgyhiszem azzal mindenki egyetért, hogy felnőttesebb, mint a kistestvére, az Essence - amivel természetesen nincs semmi baj, csak már ebből is látom magamon, hogy öregszem. :D Vicces ezt huszonpárévesen beismerni...
 
Kezdem is rögvest a Catrice új szortimentjével:
 
Kép forrása: Evinde Beauty Stash
 
Szerintem aki régebb óta olvassa a blogom, tudja, hogy rúzsmániám van - erre (azt hiszem) elég bizonyíték a fenti montázs. Az Ultimate Stay Lipstick és az Ultimate Colour Lip Colour rúzsokat próbáltam és imádom őket, nyáron megvettem nem-a-kifutó-árnyalatú Beautifying Lip Smoother-t és az is belopta magát a szívembe. A ceruza formátumú rúzsimádatom az Astorral kezdődött, majd folytatódott több más drogériás márkával, így igencsak kíváncsi vagyok a Pure Brilliants Colour Lip Balm-okra, főleg a színtelenre.
A folyékony rúzsokkal anyira nem vagyok jóban, eddig csak egy Rimmel Apocalips-ről tudok nyilatkozni, így vegyes érzéseim vannak a Shine Appeal Fluid Lipstick rúzsokkal kapcsolatban - habár nagyon emlékeztetnek a Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony rúzsaira, csak gondolom/remélem pénztárcabarát ára lesz. 
 
Kép forrása: Evinde Beauty Stash
 
Nem mehetek el emellett a fenti két termék mellett sem:
Talán elég megemlítenem az egyetemet, a húzós szorgalmi időszakot vagy vizsgaidőszakot, amikor már egy korrektor is csodát tud tenni. Ugyan nekem már nincs sok vissza és talán nem is lesz olyan húzós, - *háromszor kopog fa felületen, alulról, bal kézzel* - hogy kelljen a korrektor segítsége, hogy emberi arcom legyen, de ez a Prime and Fine Dark Circle Eraser hatásos lehet.
Pont nyáron gondolkodtam az Eye‘Matic Dip Liner szemhéjpúder/szemceruza tetőbe nyomós módszeren. Eddig csak a Pupa kínálatában meg talán az ArtDeco polcain találkoztam ilyennel - ismét nem teljesen az én pénztárcámhoz méretezve... Mindenesetre kíváncsi vagyok rá.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jöjjön is az Essence új szortimentje:
 
Kép forrása: Evinde Beauty Stash
 
Hasonló sorrendben haladva, ismét kezdem az ajkakra valókkal.
Meglepődtem, hogy a régi rúzsok le lesznek cserélve, de igazából nem bánom, ezek a sheer & shine lipstick-ek kcisit komolyabbnak tűnnek - vajon az áruk megváltozik majd? Kapunk hasonló, ugyanolyan(?) liquid lipstick folyékony rúzsokat, mint a Catrice-nél csak szűkebb színválasztékkal. Érkezik még három árnyalatban mini sheer lipbalm, ami praktikus a kis mérete miatt, de félek, hogy árban nem fogja megérni a dolgot.
 
Kép forrása: Evinde Beauty Stash
 
A folyékony rúzsokhoz hasonlóan, most is kapunk a Catrice-hez hasonló pure NUDE concealer korrektor ceruzát, de én úgy emlékszem eddig is volt ilyesmi termék a polcokon... Aminek viszont egészen örülök, hogy kézfertőtlenítő -hand cleansing gel- is lesz az állandó szortimentben. Ugyan megmagyarázni nem tudom és nem egy nagy dologról van szó, de az üres tégelyek után örülök, hogy hasonlóan hasznos holmik is kerülnek a márka polcaira.
 
Végezetül pedig milyen körmös-blog lenne ez a hely, ha a listában nem szerepelne egy szem körömlakk sem? Nemde? :) I TRENDS nail polish - the darks, the metals!  
 
 
 
Nektek mi tetszik?
Mire csaptatok le a kifutó termékek közül?
Mulberry

3 megjegyzés :

  1. Nekem is a Catrice márka felé húz a szíve egyre inkább! :)
    A folyékony rúzsra, a többféle színű pirosítóra vagyok leginkább kíváncsi.
    Az Essence lakkok közül a metál finisűekre vagyok főleg kíváncsi, ha lehet velük nyomdázni (nagyon szeretném), akkor biztosan mindet beszerzem :D

    VálaszTörlés
  2. Biztosan meglepő, hogy a metál finisek dobogtatták meg a szívem.... Meglepődtél?

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés