2015. december 15., kedd

NEW IN: Megint rendeltem "pár" dolgot

Sziasztok Lányok!
Nagyjából 2-3 hete rendeltem magamnak pár dolgot online, miután elolvastam a Glamour Everything blogon egy bejegyzést.


Talán sejtitek, mik landoltak a virtuális kosaramban...


Mutatom is gyorsan az egész csomag tartalmát:


Annyira de annyira cuki volt ez a neszeszer, hogy nem tudtam otthagyni - amúgy is, nem ártana lassan lecserélni a legrégebbit... :) Most pedig jöjjenek csoportosítva az új ecseteim.



Eredetileg csak a Bold Metal dupe ecseteket szerettem volna megvenni, de ahogy szétnéztem a boltban és láttam, hogy ez a három ecset is le van akciózva, elhatároztam, hogy velem fognak jönni. Balról jobbra a fényképen szerepel: stippling ecset, pirosító ecset és púderecset. Nincs rajtuk RT jelzés és nem is jöttek velük dobozkák, csupán a felső képen látható zacskók. 
Miért dupe ecseteket rendeltem? Mert sosem vitt rá a lélek, hogy iHerbről vagy PinkPandáról rendeljek, illetve a Nailland standhoz sem jutottam el - habár ott nem is tudom vannak-e ezek az ecsetek... A dupe Bobbi Brown ecsetkészletemet évekkel ezelőtt rendeltem és a lapos alapozóecsete 2 hete adta meg magát, a pirosítóecsete pedig régóta hullatja a szőrét, de még mindig jó. Szóval igencsak megérik ezek a hamis ecsetek!


Ezek a Bold Metal ecsetek már a megjelenésükkor tetszettek, viszont nagyon nem fűlt a fogam ahhoz, hogy darabonként 20-30 dolcsiért rendeljem meg őket. Végezetül egy hosszú és nehéz nap után megláttam Fruzsi instagram képét, elolvastam a bejegyzést ahol mutatott linket és én meg "hosszas" gondolkodás után megrendeltem ezt a csomagot, ahol majdnem minden akciós volt. 







Egyiken sincs RT jelzés, és nagyon könnyű a nyelük. Amit pedig még nem mondtam, mindegyik olyan finom puha, hogy ezek után kíváncsi lettem mennyivel tud többet egy eredeti RT ecset. ^^



Innen rendeltem, összesen 18.70 dollárba került, nagyon gyorsan ideért, nem volt semmi fennakadás és tényleg olyanok, mint amilyen a leírás róluk.

Nektek van igazi vagy dupe Real Techniques ecsetetek?
Rendeltetek már valamit Ebay-ről vagy AliExpress-ről?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Épp ma rendeltem meg a metál kollekció dupe-okat Ebay-ről, ali várom hogy ideérjenek. Gyönyörűek az eredetiek, és van valódi RT ecsetkészletem, de bevallom szerintem nem tudnak annyival többet, mint az árkülönbség sejteni engedi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezt örömmel hallom és majd jó szórakozást az ecsetekhez :)

      Törlés