2017. április 10., hétfő

Anti-kívánságlista: termékek, amiket nem vennék meg

Sziasztok Lányok!
Szerencsére csak ritkán szállok fel az éppen aktuális trendvonatra, de most összeszedtem egy bejegyzésbe, hogy melyek azok a termékek, amiket tuti nem vennék meg.


Előre leszögezem, hogy vegyes a felhozatal, s néhány termék számomra kicsit fölösleges vagy csak túl drága, de ha Ti szeretitek, azzal sincs semmi gond, hisz mind különbözőek vagyunk.


1) Ovális ecsetek / ecsetkészlet: A nagy bumszli ecseteket nem értem, a kicsi vékonyakat még el tudom képzelni a pillák tövébe, de szerintem nem tudnak szebb munkát végezni, mint a rendes ecsetek.

2) Szilikon "szivacs": Én nem tudom elképzelni, hogy műcicivel vigyem föl az arcomra az alapozót, főleg úgy, hogy vannak rendes szivacsaim, ecseteim meg a saját ujjaim is. Erről nem kívánok többet mondani.

3) Benefit Roller Lash szempillaspirál: Külföldi youtube-erek áradoznak erről a szempillaspirálról, hogy olyan pillákat csinál, mintha műszempillája lenne az ember lányának. Én nem szeretem a szilikonos keféjűt, és mivel hosszú szempilláim vannak bármelyik szempillaspirált tudom használni.

4) Urban Decay Naked paletták: Szinte minden márkának van natúr színvilágú szemhéjpúder palettája és csak jókat hallottam az UD szemhéjpúdereiről, nem venném meg a palettájukat. A márkától ugyan az "ultimate basics" nagyon tetszik, de a Too Faced palettáival is szemezek.

5) Maybelline The * Nudes paletták: Itthon nemrég jelent meg, többféle változatban kapható és vegyes véleményeket hallottam róla, de hogy őszinte legyek, eszem ágában sincs megvenni egyiket sem. Ár-érték arányban inkább egy Sleek palettát vennék.

6) Lancome Juicy Shaker: Ez most ajakápoló olaj vagy szájfény vagy ajakszínező? Plusz tények: 6,5 ml 6500 forintért. Ha az előzőnél fennakadtam az áron, akkor erre nem tudom mi a megfelelő jelző. Értem én, hogy kicsi, cuki és illatos és fel kell rázni, de... de... most komolyan? 
+1) Lemaradt a képről, de a márka La Rose Blush Poudrer-e is fent van a listámon... (link: itt és itt)

7) Yankee Candle: Nem szálltam föl a vonatra, mert ennyi pénzt én nem adok ki illatgyertyára - még a tartokért sem.

8) L'occitane: Most inkább csak a márkát említettem meg, még sosem vásároltam náluk, csak karácsonyra kaptam a cseresznyés tusfürdőjükből. Nem volt rossz, de el tudom képzelni az árát.

9-10) L'Oréál & MaxFactor: A két drogériás vegyes felvágott, mert vannak nagyon jó termékeik és kevéssé jó termékeik is, viszont az áraik fentebb vannak, mintsem hogy zsákbamacskát vásároljak.

11) Choker & Retro nyakpánt: Előbbit Lolita nyakláncnak hívom, nem véletlenül; utóbbi pedig felidézi a 90-es éveket avagy a gyerekkoromat. Szépek-szépek, de magamon nem tudom elképzelni egyiket sem.

12) Crop top: Kinőttem a köldökvillantós korszakból - már régen - és tudom van, akinek jól áll, de én utcára biztos föl nem venném - viszont hastáncra tökéletes, így tudok venni magamnak gyakorlós felsőket. Amúgy miért jó fölvenni egy crop top-ot hosszú derekú nadrággal?


Ti miket nem vennétek meg?
Mulberry

1 megjegyzés :

  1. L'occitane: én egyszer ajándékba kaptam egy szettet, testápolóval és tusfürdővel, és azonnali szerelem volt, igaz, az illata miatt, bár a minősége kifogástalan, de valóban borsos az ára :) de az illatát annyira imádom, hogy azt a szettet megvenném bármikor. minden egyéb amit felsoroltál, azt biztos nem venném meg :D

    VálaszTörlés