2013. augusztus 13., kedd

Bevásárlás és teszt: kifutó Essence és Catrice termékek

Sziasztok!
Ma volt egy kis időm fotózni, úgyhogy meg is mutatom, hogy miket szereztem be a szortimentfrissítéshez tartozó leárazáson.


Korábban már mutattam a kívánságlistámat, melyet eléggé sikerült tartanom.
Kezdeném az Essence-ekkel.
Csupán három dolgot akartam megvenni, az ezüst színű zselés tust (05 Miami's Ink), illetve a két Stay With Me szájfényt (01 My & my icecream, 08 Deep rose). Mint ahogy a képen is láthatjátok, három terméket vettem és ebből egyedül a szájfény volt tervezett. A púdert és az alaplakkot csupán a kipróbálás kedvéért vettem meg, szerintem  350 Ft-ért mindenképp megérte.



Vásárolt termékek: 
- Stay With Me szájfény: 01 My & my icecream (a másik árnyalatot már korábban megvettem)
- 2in1 make-up & powder wet & dry: 10 soft beige
- Nail Art Peel Off base coat


Gondoltam, ha megvan a másik kifutó szájfény is, akkor megmutatom Nektek. Swatch az utolsó képen, nagyon pigmentáltak és a színűk is erősnek tűnik, de az ajkakon nem marad ennyire rózsaaszín - nagyon szépen elolszlik mindkettő. :)



Ez a púder strapabírónak tűnik és van benne tükör. Szerintem előbb vagy utóbb a mindennapi neszeszerembe fog beköltözni. Egyébként még sosem próbáltam még ilyen nedves púdert.




Ez az alaplakk elöszőr egy trendkiadás keretein belül jelent meg nálunk. Akkor nem annyira foglalkoztaott, de gondoltam adok neki egy esélyt. Amúgy is egy csomó olyan lakkom van, amelyet le tudok húzni a körmömről - minőség...




Jöjjön a Catrice.
Több dolog is tetszett a kimenő termékek közül, a legjobban az egyik mono szemhéjpúdernek örültem, mivel már régóta szemezgettem vele. Örülök, hogy eddig vártam a megvételével és akciósan csaphattam le rá. Az összes krémes szemhéjfesték is kifutó termék, nekem ugyan csak két árnyalat tetszett, melyekre sikerült is lecsapnom - szerencsémre mindkettő bontatlan volt, a Lehel téri Rossmannban szereztem be őket. Még a szájravalókon gondolkoztam, de végül nem ruháztam be rájuk.


Vásárolt termékek: 
- Mono szemhéjpúder: 470 Golden Evergreen
- Made to Stay krémes szemhéjfestékek: 060 Jennifer's Goldrush, 080 Copper & Gabbana

Régóta kerestem a megfelelő moszatzöld/olivazöld színt és kisebb-nagyobb kutatás után az egyik külföldi beauty blogon ráakadtam erre az árnyalatra - vagyis egy MAC monora (Sumptous Olive), mely össze volt hasonlítva ezzel a Catrice-szel. Azóta kívánságlistás darab ez a szemhéjpúder és most a leárazáson be is ruháztam rá. Nagyjából ez volt a legjobban várt kifutó termék nálam. (^-^)





Az összehasonlító kép:
Forrás


Sajnálom, hogy a krémes szemhéjfestékek kifutó termékek lettek, de sok újdonság érkezik helyettük az álványokra - az Essence-nél viszont visszatérnek eyesorbet néven. A nagyjából hat árnyalat közül nekem csupán ez a kettő dobogtatta meg a szívemet, hiszen az egyik moszatzöldre hajaz, a másik pedig egy fáradt aranyra. Ezzel két újabb árnyalattal bővült a krémes szemhéjpúder készletem, melyet ITT már megmutattam Nektek. :)







Swatchokat is készítettem és ügyesen felcseréltem a két krémest. Felül a Copper&Gabbana van, középen pedig a Jennifer's Goldrush - megtévesztőek ezek a nevek. :D 




Ti mit vettetek a leárazásokon?
Mulberry

3 megjegyzés :

  1. ne már.a lehuzható alaplakk is kifuto?:( kár érte én nagyon szeretem!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van a mono szemfestéknek, én sajnos nem találkoztam vele :( na majd elugrok egy másik Rossmannba is, hátha... :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek ezek a krémes szemhéjfestékek. Én is tervezem a megvételüket egyik nap, remélem még lesz belőlük :) Egyébként nagyon jó kis cuccokat vettél :))

    VálaszTörlés