2014. január 17., péntek

Bevásárlás: Essence/Catrice szortimentváltás

Sziasztok!
Mivel már nagyban megy a leárazás, gondoltam megmutatom én miket szereztem be.



A bejegyzésben láthatod a swatchokat, illetve hogy mik a kedvenceim a jövendőbeli szortimentből.
Viszonylag tartottam magam a kívánságlistmámhoz, hiába vannak nagyon jó kifutó termékek eléggé csábító árakon. :)

Catrice oldalról két mono szemhéjpúder, egy pirosító és egy szemceruza volt a választottam.



Régóta nézegettem a  450 oh, it's tofeeful! árnyalatot és már több blogon említett 410 c'mon chameleon! is eléggé megfogott, így most beruháztam rájuk. 
A 060 Rosewood Forest pirosítót igazából azért választottam, mert engem a Sleek egyik arcpírjára emlékeztet - az Antique-ra, ami a Vintage Romance palettával együtt kapható a MUP-ban, de nem bírtam rávenni magam a rendelésre...
A 130 greentings from...
kohl kajal szemceruzák közül már a bevezetése óta tetszett ez a limezöld darab, úgyhogy most le is csaptam rá.
- Két kifutó körömlakk megvan már jóideje s örök kedvencnek is titulálhatom őket: 07 genius in the bottle, 06 oh my goldness!

Essence háza táján is visszafogottan vásároltam.




Mostanában csak minimálsminket szoktam készíteni, amihez általában szemceruzát használok és mivel még mindig keresem a tökéletes lilát, ezért beruháztam a 23-as love me lavender kajal-ra, illetve nagyon tetszett a 15-ös bling bling long lasting szemceruza, úgyhogy ez is velem jött.
A karácsonyra kapott két homoklakk után úgy gondoltam, kipróbálnám az Essence verzióját és ha már akciósak, akkor kettőt is elhoztam a 156-os me & my lover (piros) és a 165-ös here's my number (szürke). Kíváncsi leszek arra, hogy mit tudnak. :)
Ezen a képen nem szerepel, de vettem egy körömmágnest is (01), direkt az új szortiment mágneses fedőlakkjához.
- Eredetileg még a vörös rúzst szerettem volna megvenni, de mivel élőben láttam, hogy csillámos, ezért inkább nem hoztam el, nem lesz több Essence rúzsom most - az egyik kifutó már a tarsolyomban van: 65 glow neon glow!

- Sajnálom, hogy a Stay With Me szájfényeket kivonják, a Stay Matt Lip Cream-eket nem volt alkalmam kipróbálni őket, mivel nem az én színvilágom, a Gel Tint pedig nem vált be nekem.






Az új termékek közül jó sok dolog foglalkoztat, a Catrice kínálatából a homok hatású lakkokra nagyon kíváncsi vagyok, az egyik mono szemhéjpúdernek a színe megfogott és jön jópár szemceruza mindkét márkához, úgyhogy lehet készletfrissítés lesz nálam. :)




Essence oldalról nem hazudtolom meg magamat, mert leginkább az összes fedőlakk mozgatja a fantáziámat, a sokszínű szemceruza is hívogató, meg az új ecset, illetve mindhárom új rúzs is az én színvilágom lenne.



Még nem tudom, miket fogok elöszőr beszerezni, de tény, hogy jó sok szuper újdonság érkezik - és én ezzel kárpótolva vagyok, hiába jó sok kedvencemet vonják ki az állandó termékek közül.

Ti lecsaptatok valamire a kifutó termékek közül?

Miket vártok már az új szortimentből?

Mulberry

3 megjegyzés :

  1. A Catrice pirosítót én is megvettem, nagyon pigmentált óvatosan kell bánni vele de tetszik!
    Essence leárazással itt nálunk még nincs, ha minden igaz majd holnap a Rossmannban. Reggel ott kezdek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Catrice pirosítót tegnap felavattam és... hát igen, eléggé pigmentált, de imádom! ^^
      Az Essence oldalról még talán két dolgon gondolkodom, de a "fontosabbakat" már beszereztem. Jó vásárlást, majd megmutatod mikre csaptál le? :)

      Törlés
  2. Uh az újdonságokra kiesett a szemem, jó ég! *.*

    VálaszTörlés