2014. szeptember 1., hétfő

Kis összefoglaló & nyári kedvencek TAG

Sziasztok Lányok!
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de számomra egészen gyorsan elrepült ez a nyár.



Remélem nem bánjátok, ha kicsit összegzem az elmúlt jópár hónapot. :)

A nyáron nem igazán sminkeltem magamat, csupán az ajkaimat szineztem meg és kész is voltam, néha még a szempillaspirállal sem vacakoltam. 
A blogon sikerült sok bejegyzést közzétennem a februári ihlethiány után, aminek én személy szeirint nagyon örülök. Változások is voltak, hisz kicsit kacsintgattam nail art irányába, illetve egy-két sminkes bejegyzést is mutattam Nektek. 
Szeretném a körmös vonalat megtartani, amihez jönne még néha-néha valamilyen más sminktermék bemutatásáról bejegyzés is, elfogytak posztok nem biztos, hogy lesznek a továbbiakban, szerzeményes bejegyzések is csak időről időre szerepelnek majd - mostanában kevesebbet vásárolok, illetve nem szoktam egyszerre sokmindent venni. Kívánságlistás írások biztosan lesznek még; meg szeretnék ajánlókat is írni könyvekről, filmekről, sorozatokról.
És nagyon szépen köszönöm a sok hozzászólást és oldalmegjelenítést, Ti vagytok a legjobbak! Többször is mosolyt csaltatok az arcomra, nagyon szívesen ültem le megírni egy-egy bejegyzést. Remélem a jövőben is velem/mellettem lesztek, szívesen olvassátok majd az írásaimat. :)


Jöjjön is a TAG:

1. Medence vagy természetes vizek?

Nálam a vízpart fogalom érvényesül, akár strand, akár Balaton, az már jóóó! :)



2. Barnulsz vagy égsz?
Ha odafigyelek, akkor szépen barnulok, amúgy meg nagyon hamar megpirulok vagy leégek - naptej ide vagy oda...
3. Sárgadinnye vagy görögdinnye?
Nyáron több görögdinnyét eszek, mint sárgát, de egyikkel sincs különösebb bajom.

4. Kedvenc fagyi?
Vanilia, csokis keksz,
menta a befutó, de a macaron, kinder pingui/raffaelo, eper/málna is fini.

Ugyan ez After8, de akkor is: omnomnom

5. Kedvenc nyári ital?
Ízesített ásványvíz (Jana, Natur Aqua emotion kókusz-málna, őszivarack-hibiszkusz, eper-rebarbara), citromos víz vagy limonádé, gyümölcsös sör (kajszibarackos sporoni), cider (Carling).

6. Kedvenc nyári ruhadarab?
Nyár elején kaptam egy fekete alapon fehér pálmafás mintájú rövidnadrágot az F&F-ből, nagyon szívesen viseltem az elmúlt hetekben.
7. Kedvenc körömlakk nyárra?
Még magamat is megleptem, mert most nyáron a legtöbbet a Lovely Rio homoklakkokat használtam, holott annyira nem győztek meg, mint elődeik...


8. Kedvenc nyári illat?
Balea tusfürdők (epres, mandarinos, kókuszos-nektarinos, almás-citromfüves) a nyerők és az Yves Rocher cseresznyevirágos parfümje.



9. Kedvenc nyári szépségápolási termék?
Mondván a kevesebb néha több:
ajakápolók, ajakbalzsamok



10. Mit szeretsz legjobban a nyárban?
Viszonylag szabadabb és nyugodtabb vagyok, mivel nincs egyetem és a vizsgaidőszaknak is végre vége van. Jó idő van, napsütés, fényesség, lehet fürdeni & napozni, minden nagyon életvidám.


Ha kedvet kaptatok, kommentben válaszolhattok a kérdésekre vagy linkelhettek is, szívesen olvasom a véleményeteket. :)




Mulberry

2 megjegyzés :