2015. szeptember 23., szerda

NOTD: Hullámhossz

Sziasztok Lányok!
Az előző körben jól becsapott az informatika, ugyanis nekem mutatta a képeket, úgyhogy sajnálom a hibámat, de legalább már tudom, hogy úgy ahogy próbáltam nem lehet megosztani a képeket, sajnos.... Azonban az Instagramra már egy felturbózott manikűr került fel róla.


Most viszont erre a fordulóra hoztam egy víz nélkül készített márványos manikűrt.Már régóta nézegettem ezt a technikát, mindig is ki szerettem volna próbálni, így örültem, hogy most erre is sor kerülhetett.

Irdatlanul könnyű volt elkészíteni: Felkentem egy alapréteget, s miután megszáradt kisebb-nagyobb foltokat/pöttyöket tettem a három színből teljesen random helyekre a körmömön, majd egy-egy fogpiszkáló segítségével egységesen mintázgattam. A kisujjamra több pinket sikerült tennem, így ott az dominál, a mutatóujjamnál a lila s a maradék kettőnél inkább a menta. Szerintem ez egy szép kombináció lett. :)Felhasznált lakkok:Csupán a bal kezemet márványoztam, a jobb kezemre a nude lakk és rá a topper került.


Többiek munkái:

Nekem nagyon tetszett ez a forduló, könnyű és szép mutatós manikűröket lehet így készíteni. Szerintem máskor is fogok így lakkozni, mert elég sok színkombinációt el tudok képzelni.

Nektek hogy tetszik?
Kipróbáltátok már ezt a technikát?
Mulberry

4 megjegyzés :