2015. november 17., kedd

Karácsonyi kívánságlistám

Sziasztok Lányok!
Mára egy rövid bejegyzéssel készültem méghozzá arról, hogy miknek örülnék ha a karácsonyfa alatt várnának rám.



Lehet kicsit korai még a dolog így novemberben, de ideje volt végre összeszedni a gondolataimat. Rá kellett ébrednem, leginkább olyan dolgokat szeretnék, amiket csak úgy nem lehet a boltokban megvásárolni... De amit igen, azt láthatjátok a tovább után. :)

Smink:
Amit már tavaly is kinéztem magamnak, az a Bobbi Brown Mini Must-Haves Kit, ami ismét kapható a Douglas üzletekben. Eddig nem volt alkalmam megismerni a márka termékeit, de már a Glamour-napokon is elgondolkoztam az egyik rúzsuk beszerzésén, azonban időhiány miatt mostanában keveset sminkelek, így kicsit feleslegesnek éreztem bárminemű smink vásárlását - ez látszik is a szerzeményeimen. Egy ilyen kis csomagocskát azért biztosan használgatnám. :)




Ruhadarabok:

Idén nagy hangsúlyt fektettem új alapdarabok beszerzésére, mert már ideje volt. Évek óta ugyanazokat a felsőket használtam s így a kedvenc téli kardigánjaim, pulcsijaim már nem voltak annyira melegek, mint régen. Azonban még egy - pontosabban kettő - dolog még várat magára, ez pedig a pizsama. Imádom ezeket az együtteseket és olyan jókat láttam az üzletekben is, hogy kedvet kaptam átnézni a pizsis fiókomat otthon. Ekkor láttam, hogy alig van 1-2 (n)agyon nyúzott összeállításom és félpár párok, illetve javításra váró dolgok. Úgyhogy egy selejtezés után rögvest maradt kb 2 nagyon régi pár, úgyhogy ideje lenne felfrissíteni az alvóruhás szekciót is. Összeszedtem a H&M kínálatából pár nekem tetsző darabot, de ezek igazából csak kedvcsinálónak lennének, de szeretnék egy hosszú szárú és/vagy hosszú ujjú összeállítást, illetve egy rövidet is a nyárra.






Könyvek:
Idén rákaptam a könyvekre, s szinte mindig találok valami újat, amit ki kell hogy olvassak. Viszonylag nagyobb a kívánságlistám - meg az olvasásra váró könyveké is - de most, ezeket a könyveket mindenképp szeretném megszerezni s majd elolvasni - akár ilyen sorrendben is:

Daniela Sacerdoti: Vigyázz rám (Watch Over Me)
Sarah egyik lánya meghalt. De vajon biztosan tudhatja e, melyik? A Fagyos ikrek lenyűgöző pszichothriller, fordulatokban bővelkedő cselekménnyel. 
Egy évvel azután, hogy az egyik egypetéjű ikerlányuk, Lydia balesetben meghalt, Angus és Sarah Moorcroft a férfi nagyanyjától örökölt kis skót szigetre költözik abban a reményben, hogy sikerült helyrehozni az életüket. 
Ám amikor az életben maradt lányuk, Kirstie azt állítja, tévedtek, és ő valójában Lydia, a házaspár világa ismét romokban hever. Ahogy közelít a tél, Angusnak el kell mennie a szigetről dolgozni. Sarah magányos, és Kirstie (vagy Lydia?) egyre zaklatottabban viselkedik. Amikor anya és lánya egy hatalmas viharban a szigeten reked, az asszonyra rátörnek a múlt emlékei. Mi is történt valójában azon a végzetes estén, amikor meghalt az egyik lánya?


S. K. Tremayne Fagyos ikrek (The Ice Twins)
Eilidh Lawson élete válságban van. A többéves sikertelen, meddőség elleni kezelések, egy hűtlen férj és egy nyomasztóan rátelepedő család a tűrőképessége határára sodorja. Összeomlik, és elmenekül az egyetlen helyre, amelyről úgy gondolja, hogy ott vigaszt lelhet – gyermekkora helyszínére, a Felföldre. Miközben összetört élete darabjait próbálja ismét egymás mellé illeszteni, találkozik gyerekkori barátjával, Jamie McAnenával, aki egyedül neveli a kislányát, Maisie‑t. Miután Maisie anyja Londonba ment, hogy karriert csináljon, és Jamie édesanyja, Elizabeth jobblétre szenderült, Jamie belenyugodott, hogy kéttagú család lesznek. 
De néha nem olyan egyszerű a dolog, mint amilyennek látszik. A sors különös útjai minden vonakodásuk ellenére újra meg újra összehozzák Eilidh-t és Jamie‑t. Mert amikor minden elveszni látszik, a segítség a legváratlanabb helyekről jöhet.


Sophie Kinsella: Hová lett Audrey? (Finding Audrey)
Audrey hetek óta nem teszi ki a lábát a lakásból. Édesanyja szerint olyan, akár egy törött porcelánváza. A szomszéd srác szerint olyan, akár egy lökött celeb, aki napszemüvegben ül az elsötétített szobában. Linus szerint pedig olyan, akár a rebarbara, ami csak árnyékban érzi jól magát. A pszichológusa szerint… na, azt inkább hagyjuk. Audrey szorong és pánikol. Mindentől és mindenkitől. A számítógépes játékokra rágyógyult öccsétől, a női magazinokból nevelődő anyjától, a sportkocsikról álmodozó apjától, de legfőképpen Linustól, akinek olyan a mosolya, akár egy gerezd narancs.
Audrey valahol útközben elvesztette önmagát, és úgy tűnik, minden összeesküdött ellene, de egy váratlan találkozás, egy óvatos séta a Starbucksba és egy szintén különös srác közeledése talán mindent újraírhat a lány életében.
Megjegyezném, hogy ehhez a könyvhöz kapcsolódóan volt egy instagramos játék, amelyben kötelező volt a Starbucks-ban kávézni. Nekem rögvest ez jutott róla eszembe. Amúgy szerintem ez kicsit hatalmas kicseszés volt azokkal szemben, akik nem járnak a Starbucks-ba, de szívesen részt vettek volna a játékban - negatív diszkrimináció. Tudom-tudom, mindenkinek a saját döntése, hogy hol és mennyit költ bármire, de akkor is... 




Nektek mi szerepel a kívánságlistátokon?
Mulberry

1 megjegyzés :