2016. október 10., hétfő

New In | Múlt heti szerzeményeim

Sziasztok Lányok!
Ebben a bejegyzésben megmutatom miket vásároltam a múlt héten.


Nem terveztem Glamour-napozni és tulajdonképpen majdnem sikerült is.


Kezdjük is a Glamour-napi szerzeményekkel, ami nem más, mint két könyv a kívánságlistámról. Azonban a helyükre felkerült egy nagyon cuki határidőnapló, ez itt.
Tavaly sem Glamour napoztam, és mivel most semmi extra sminkre nem vágytam - kivéve a Sleek új palettáján kívül, amit megrendeltem magamnak, mert a Müllerben nem kapható - nem mentem drogéria körútra a kuponokkal.


Nick Cutter: A ​falka 
Tim ​​Riggs cserkészparancsnok minden évben egyszer útra kel egy cserkészcsapattal – úgynevezett falkával – a kanadai vadonba. A Falstaff-szigeten töltendő három napos táborozás, hegymászás és túlélési ismeretek elsajátítása nem csak számára, de a fiatal cserkészeknek is az igazi nyaralást jelenti. Mégis, sehogy sem tud szabadulni az érzéstől, hogy ez az év valamiért más lesz, mint a többi. Valami várni fog rájuk a sötétben. Valami végtelenül gonosz…

Éjszaka érkezik hozzájuk. Ijesztően vékony, zavarbaejtően sápadt és telhetetlenül éhes. Egy kimondhatatlan gyötrelmektől szenvedő férfi, szervezetében valami titokzatos szörnyűséggel, ami gyorsabban terjed a félelemnél. A szárazföldtől elvágva a csapatnak olyan borzalmakkal kell szembenéznie, amelyhez foghatót a tábortűz körül elmesélt legrémisztőbb történetekben sem tudtak volna kitalálni. A túléléshez meg kell küzdeniük a félelmeikkel, a tomboló elemekkel… és végül egymással is.

Nick Cutter részben A legyek urát, részben a 28 nappal későbbet idéző, magával ragadó és feszes tempójú regénye egyenesen a rettegés legmélyére taszít, a sötétség szívébe, ahol a félelem uralkodik a józan ész felett.

E. Lockhart: A ​hazudósok
Egy gyönyörű és előkelő család. 
Egy magánsziget. 
Egy ragyogó lány, akinek baja esett; egy szenvedélyes fiú, aki a társadalmi igazságot keresi.
Egy négyfős baráti kör – a Hazudósok, akiknek a barátsága pusztító fordulatot vesz. 
Egy forradalom. Egy baleset. Egy titok. 
Hazugságok hazugságok hátán. 
Igaz szerelem. 
Az igazság.

A hazudósok a többszörös díjnyertes író, E. Lockhart új, modern, intelligens, titokzatos regénye. 
Olvasd el! 
És ha valaki megkérdezi, mi történik a végén, csak HAZUDJ!

-------------------------
Jöjjenek is az anti-Glamour napi szerzeményeim is: 

Mint feljebb említettem, jártam a postán is mert megérkezett a MUP csomagom, melynek tartalma a Sleek Goodnight Sweetheart i-Divine szemhéjpúder palettája és a Twist It Up bogyós ajakkontúr ceruza 651-es Currant névvel, illetve egy Aura Satírozó sminkecsete volt. Most már jár ajándék a rendelések mellé, így esett, hogy megkaptam a Makeup Revolution London Temptress nevű zöld mono szemhéjpúderét - amit amúgy is nézegettem már párszor.



Jártam a DM-ben is, ahol 75 pontért megvettem egy rúzstartót. Még napokkal később is azt érzem, hogy ennek örülök a legjobban, plusz "majdnem" ingyen volt. Az örömömnek az az igazi oka, hogy tudtam, kell egy második is - az első tartómat egy korábbi Glamour-napokon szereztem be a Müllerből, azóta már igencsak betelt... - és reggel nézegettem az AliExpress-en a kínálatot, de végül nem rendeltem meg. Jelentem, mostanra már belaktam.



Jártam még a Rossmann-ban is, ahol vettem egy saját márkás Kings Crown eper-krém teát és kíváncsiságból az essence sminkfixáló spray-ét is. Pár éve vettünk először ilyen teát, nagyon finom mind és vannak különleges párosítások is, azonban régebben 25 db filter volt a csomagban és olcsóbb is volt - most már csak 20 van - de legalább lehet használni hozzájuk a Rossmann kártyát.




Amúgy lenne egy kérdésem: melyik Rossmann-ban van Make Up Revolution állvány? Én eddig sehol sem láttam...

Ennyi lenne ez a szerzeményes poszt, ha kíváncsiak vagytok valamire, akkor kérlek jelezzétek azt a komment formájában.

Ti voltatok Glamour-napozni?
Miket vettetek mostanában?
Mulberry

4 megjegyzés :

  1. A Savoya Parkban van Makeup Revolution! Persze a világ végén, de hozzám legalább az a Rossmann van a legközelebb :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a Savoya Park jó messze van innen... :D (Örül a pénztárcám.)

      Törlés
  2. Azt az Aura ecsetet imádom! Remélem lesz a palettáról teszt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jövő hétre lesz teszt a palettáról, már belenyúltam és tetszenek a színek.
      Kipróbáltam az ecsetet is, óriási! :D

      Törlés