2016. október 5., szerda

NOTD: Mini Fail but Circles - PR

Sziasztok Lányok!
Tegnap készítettem ezt a manikűrt, melyet ebben a bejegyzésben meg is mutatom Nektek.

Hello Girls!
Yesterday I made a manicure, which I will show you in this post.



A továbbiakban láthatod a manikűrömet, illetve olvashatsz a BornPrettyStore-os körömmatricáról.

In the following you can see my manicure and read about the BornPrettyStore nail art stencil.

Pár hónapja elkezdtem követni instagram-on Frida-t és ő a legtöbb manikűrjénél ilyen matricákat használ. Sokszor láttam, milyen egyszerűen használja, gondoltam nekem is megy majd, mint a karikacsapás. Hát... kicsit tévedtem ezügyben - majd meglátjátok a képeken.

A few months ago I started to follow Frida on Instagram, and she uses this kind of stencils for most of her manicures. Many times I have seen how easy it is to use, so I thought it will go like clockwork. Well ... I was wrong about it a bit - you will see in the photos below.


Dual Use Laser Hollow Nail Vinyls Circle Pattern Nail Art Manicure Stickers K006
Körömmatrica sablon (LINK)
Mint korábban már említettem, igencsak foglalkoztatott ez a matrica. Ahogy látjátok a fenti képen a matrica egy műanyag lapocskán van ahonnan egyszerűen le lehet húzni. A minta egyben van, úgyhogy ollóval ki kell vágni a megfelelő méreteket. Ez egy kicsit bonyolult művelet volt, de végül is sikerült és a körmeimre kerültek a minták.

Dual Use Laser Hollow Nail Vinyls Circle Pattern Nail Art Manicure Stickers K006
Nail Stencil (LINK)
As I mentioned earlier, I was excited to try this sticker. As you can see in the picture above the decal is on a plastic paper and you can easily remove the stencil from it. The pattern is one so you have to cut it with scissors to the correct sizes. (Or at least that was what I've done.) It was a bit difficult operation, but ultimately I was successful and the stickers got to my nails.


Szerintem ez is szép így, csak precízebben kell vágni.
In my opinion this looks nice too, but you have 
to be cut precisely.

Ezután fogtam és jöhettek is a körömlakkok. Elvileg nem szabad megvárni, hogy megszáradjon a lakk, a kenés után le kell húzni a matricákat. Volt olyan körmöm, ahol vártam, volt ahol nem és nem lett tökéletes - vagy gyönyörű. A matrica ragasztója itt-ott lehúzta az alapszínt. Szemöldökcsipesszel szedtem le a matricákat és a másik kezemen is használtam őket - nem tudom, hogy ez szabályos volt-e de nem szeretek pazarolni és a ragasztója is még jó volt. 

Then I took it and come to the colourful nail polishes. In principle, we should not wait for the paint to dry and pull off the stickers after "lubrication". There was some nails, where I waited where I didn't waited, so in the end some nails was fine and some was not fine. However the sticker glue here and there, pulled off the base color! I took the stickers off my hand with eyebrow tweezers and then I was using them on my other hand - I do not know whether this was legal but I don't like to waste and the glue was still good, so...


Az előbbi képen láthatjátok a másik (jobb) kezemen az újrahasznosított matricákat. Nagyon tetszik a fehér alapon piros körös. Tuti ki fogom próbálni később! 
In this picture below you can see the recycled stencils on my other (right) hand. I really like the red-white-one si I'm sure I'll try that again sometime later!


És most lássuk egyesével a bal kezem körmeit:
And now let's see my left-hand fingernails individually:


Nagyujj: jó lett
A kedvenc Flormar 313-as fekete lakkomat használtam, mert nincs is egyszerűbb választás, mint a fekete-fehér kombinálása. Első köröm, egész jól sikerült, remélem látjátok benne a szmájlit, alatta pedig kicsit megkopott az alapszín.

Thumb: it's good
I used my favorite Flormar black lacquer (313), because there isn't a simpler option than the black and white combination. This was the first nail I try and it's pretty well done. I hope you can see it in the smiley, and below that the base color slightly faded.


Mutatóujj: jó lett
A napsárga SHE 300-as lakkot használtam és egész szép lett. Messziről annyira nem szembetűnő, mert ilyen a világos alapon a világos szín.

Pointing Finger: it's good
I used a  sunny yellow SHE 300 varnish, and everything was fine. From a distance it is not so obvious, because of the bright background and a bright colors on top.


Középső ujj: egész jó lett
A kivont Catrice 070-es Caught On The Red Carpet mélyvörös lakkomat használtam, ez a kedvencem. A körmöm tetején kicsit összefolyt a lakk, de még így is elfogadhatónak tartom a végeredményt.

Middle finger: quite good
I used an extracted Catrice nail lacquer named '070 Caught On The Red Carpet' which is a beautiful deep red color, it's my favorite. At the top of my nail the varnish merged slightly, but still I can accept the outcome.


Gyűrűs ujj: kis katasztrófa
A Moyra Aqua Jeans No. 316-os Deep Forest lakkomat használtam és a végeredmény nem tetszik. A körmöm tetejénél lévő karika szép, a közepén nem jutott át a lakk a matricán és még az alaplakkot is megrongálta. Az vigasztal, hogy a másik kezemen még rondább lett ugyanez a körmöm.

Ring finger: little disaster
I used a Moyra No. 316 Deep Forest nail varnish from the Aqua Jeans collection and I do not like the end result. The hoop on the top of my nail is nice, but in the middle the polish do not get through the sticker and even the base varnish is damaged. The consolation that the same nail is uglier on my other hand.


Kis ujj: egész jó lett
Erre a körmömre az Yves Rocher 35-ös aubergine profond lakkomat használtam, ami a fényképen szép lila a valóságban meg majdnem olyan fekete, mint a mutatóujjam. Mindenesetre egész jól sikerült, itt ott folyt össze a minta, nekem tetszik.

Little finger: quite good
I used my Yves Rocher 35 Profond aubergine polish, which is pretty purple in the photo, but in reality it is almost as black as my index finger. In any case, it's well done, there's some little mistakes in the pattern, but I still like it.



Természetes fényben így néz ki az elkészített manikűröm, annyira nem észrevehetőek az egyes hibák. A végeredmény nagyon tetszik, feldobja a mindennapokat és legalább jó sok színnel kipróbáltam az összepárosítását. Alapnak az Essence The Gel Nail Polish 33-as wild white ways lakkot használtam.

This is how my the prepared manicure looks like in the natural lights, so the individual errors are not really noticeable. I like the end result, it's tossing everyday life and at least I've tried a lot of color matching. For my base color I used the Essence Gel Nail Polish 33 Ways wild white lacquer.



Bónuszként mutatok egy képet a másik kezemről, hogy lássátok igazat mondtam, az szörnyűbb lett - nem véletlen, mert jobbkezes vagyok. 

As a bonus, I show a picture of my hand to the other, to see it told the truth, it's terrible - not by chance, because I'm right-handed.



Ha kedvet kaptatok, használjátok a lenti kuponkódot vásárláshoz.

Nektek hogy tetszik?
Használtatok már ilyen matricákat?
Mulberry

If you want to buy some goodies from BPS, feel free to use the coupon code below.

Do you like it?
Have you ever used these stickers before?
Mulberry


1 megjegyzés :

  1. Hmmm.... szerintem mindenhol elmosódott lett, a jobb kezeden valószínűleg azért jobban mert a használt matricákkal nehezebb volt dolgozni. Talán a bal kisujj még elmegy de a többi nem nagyon. Nekem is van ilyen stencilem, fodrászkellékesnél vettem és még egy értékelhető manit nem tudtam vele csinálni, szóval nem olyan egyszerű. Ugyanúgy jártam mint te: hiába száradt meg az alap, feltépte mert borzadztóan erős a ragasztó, de nem is ez volt a leggázabb hanem ugyanúgy mint nálad, egyszerűen nem lehetett kivenni, hogy mi a minta. Tök elmosódott lett nekem is, le is mostam, igénytelen lett az egész.

    VálaszTörlés