2017. március 31., péntek

KEDVENCEK | Március

Sziasztok Lányok!
Jó gyorsan elrepült ez a hónap, így hát összeszedtem pár kedvencemet.



Elfogytak bejegyzés most nem lesz, mert nem jött össze annyi minden, de majd az áprilisihoz odabiggyesztem.


A hónapban kettő nem sminkes kedvencem lett, úgyhogy rögtön ezekkel is kezdek. Az egyik az ez a zöld bizsu ékszerszett, amit azért vettem, mert illik a zöld fellépőruhámhoz. Szerintem jó vétel volt, már volt rajtam vagy négyszer és még nem kopik! (A nyugati aluljáróban vettem 1500 forintért.)




A következő nem sminkes kedvencem egy bontó hajkefe. Van a KÖKI-ben egy kínai üzlet az emeleten, ahol kb mindent megkapsz olcsóbban, mint a boltokban. Ez a Tangle Teezer hasonmás kefe is onnan van, potom 800 forintért és tökéletes kócbontó. Többféle mintából én a rózsaszín párducminta mellett döntöttem, de elgondolkodtam még a lila zebracsíkoson is. (Amúgy a szívem megszakad, ha 1500 forintnál többet kell hajkefére kiadnom....) 




Elkezdtem használni a korábbi PixiBag-emben lapult NIVEA micellás arclemosó kendőjét és igencsak hatalmasat csalódtam benne - pozitívan. Nem vagyok nagy híve az ilyesfajta kendőknek, mert a legtöbb nem szedi le teljesen a sminket, azonban ennek egész jól sikerült. Sőt, még a szempillaspirállal is majdnem teljesen megbirkózott. Ugyan szoktam utána még vattakoronggal is végigmenni az arcomon, de sokkal kevesebb kell belőle, mintha csak azt használnám. 



Ebben a hónapban rengetegszer használtam a Real Techniques ecseteimet, főleg ezt a hármat együtt. Egyszerű velük dolgozni, a "base shadow" ecsettel felviszem az egész szemhéjamra az alapszínt, a hatalmas és tömött "deluxe crease" ecsettel árnyékolok, s végül a "shading" ecsettel felviszem a színt a belső szemzugba vagy onnan kiindulva középig.




Végezetül pedig a szemhéjpúderek. Ebben a hónapban megtanultam hogy kell szép zöld sminket készíteni magamnak - úgy, hogy ne úgy nézzek ki, mint akinek behúztak egyet vagy kettőt... Ezekhez használtam két régi szerzeményemet, a Sleek Arabian Nights Smoke & Shadows palettát és a MakeUp Revolution mono szemhéjpúdert és az előbb leírt módon használtam őket. Alapszín volt a Hocus Pocus, árnyékoltam Sultan's Garden és végül a Temptress-el "lefedtem" az egészet, egy kis fekete tus, szempillaspirál és kész is.



Régebben említettem, hogy ez a Sleek paletta határozottan nem a kedvencem, azonban az elmúlt években próbáltam többször is használni, úgyhogy ez lett a fellépős neszesszerem alapdarabja, mert tudok vele visszafogottabb arany és durva színes sminkeket is csinálni.



Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?
Mulberry

1 megjegyzés :

  1. Az a zöld mono de szépséges! A vele (is) készült smink jól hangzik :-)

    VálaszTörlés