2017. augusztus 4., péntek

NOTD: Metallic Pink - first try (PR)

Sziasztok Lányok!
Ebben a bejegyzésben megmutatom nektek az egyik tesztelésre érkezett terméket.

Hey girls!
In this post I will show you one of the products I got for testing.


A tovább után megtudhatod, hogy tetszett-e nekem, vagy sem. Egy dolog azonban biztos,  hogy más módon is ki kell még próbálnom ezt a lakkot...

You will found out wheter I liked it or not. One thing is sure, I will have to try this polish some other ways...Metallic Nail Lacquer Mirror Effect Metal Rose Gold Silver Nail Polish Varnish: 
B501 Rose in Peril [9ml - LINK]

Röviden: Nagyon szeretem a metálos lakkokat és a BPS kínálatából szerettem vvolna választani egy különleges árnyalatot. Így esett a választásom erre a metálos gyöngyházas rózsaszínre. 

Shortly: I really like metallic varnishes and I wanted to choose a special shade from BPS. So my choice was this metallic pearl pink.Az ecsete szerencsére nem a hosszú vékony fajta, hanem rövid és tömött. Ennek ugyan ára is van, mert rettentően csíkoz. Körömerősítő alapra kentem és kellett a két réteg - ami nagyon megmutatta, hogy nem egységes a körmöm felülete. Ezt majd a képeken is látjátok.

The brush is fortunately not long and thin, it's short and packed. It has a price as it is terribly streaky. I hused it on a simple, translucent base and I had use two layers - which showed very well that the nail surface was not perfect. You will also see this in the pictures below.
 Legközelebb valamilyen alapszínen (nude vagy fehér) fogom kipróbálni, illetve még egy vastagabb réteggel is fogok próbálkozni.

Next time I will try some coloured base  (nude or white), and after that maybe I gonna try one thicker layer.
Ez tényleg egy különleges árnyalat, még nem volt ilyen a kollekciómban.

This is really a special shade, I have not had this kind in my collection (yet).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha kedvet kaptatok, használjátok a lenti kuponkódot vásárláshoz.

Nektek hogy tetszik? Szeretitek az ilyen lakkokat?
Mulberry

If you want to buy some goodies from BPS, feel free to use the coupon code below.

Do you like it? 
Do you like metallic varnishes?
MulberryNincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése