2012. szeptember 23., vasárnap

Essence & Catrice LE kívánságlisták

Ugyan nem tudom, egyáltalán lesznek-e ezek a trendkiadások Magyarországon, azért összeszedtem pár dolgot, amit szívesen megvennék vagy csak átnéznék.

A tovább után két Catrice és két Essence kollekció néhány darabját mutatom meg, melyeket én biztos le fogok csekkolni, ha lesz rá lehetőségem. :)
Catrice: Hollywood´s Fabulous 40ties  
- Absolute Eye Colour Quattro: mindkettő nagyon szimpatikus színekkel van kialakítva.
- Velvet Lip Colour: nagyon szép mind a négy szín. 
swatch -csakhogy élesben is lássátok a különbségeket:
Forrás
- Multi Colour Blush: a pirosítóról már ne is beszéljünk... szerelem első látásra.
- Ultimate Nail Lacquer : a körömlakkok nem dobogtatták meg a szívemet, egyébként meg sok hasonlóval rendelkezek már. Viszont jó, hogy azonos színűek, mint a rúzsok.


A következő trenkiadás, ismét Catrice, méghozzá a Big City Life 2.0: San Francisco, Shanghai, Paris lenne. Paletta és a hozzá illő körömlakk. Személyes kedvenc a Shanghai és a Paris a natúr / rózsaszín árnyalatok miatt.

És akkor jöjjenek az Essencek. Az első trendkiadás a Class of 2013. (Forrás)
- Eyeshadow pen (Szemhéjpúder ceruza): Igazából hasonlónak képzelem, mint a korábban mutatott Manhattan/NYX/Astor ceruzáit, csak pénztárcabarátbann verzióban. Catrice Coolibri kollekciójában is hasonló volt...
- Lip tint (Ajakszinező): Gondolom, mint a vámpíros kollekció lip tintje, csak emberbarátabb színekben.
- Translucent powder (Transzparens púder): Suzynál láttam egy jó kis postot róla, belinkelem. Erre kíváncsi vagyok, de mivel még sosem használtam ilyet, nem tudom mire kéne számítanom...
- Blush (Pirosító): Hát ez iszonyatosan édes, kell, kell, kell! Gyönyörűséges.
- Nail polish (Körömlakk): Hát... láttunk már ilyeneket. Szerintem az állandó szortimentben is benne vannak, de cuki a tégelye.
- Topper: Istenem, ez is nagyon jóóóó! Egyértelműen hazajönne velem.
- Végül az egyebek: Hajgumi és cuki táska. Nagyon cuki mindkettő.

És még egy kis Essence apróság: limitált téli kézkrémek. Úgyis lassacskán elfogy az epresem, és ez a Karamellás forró csokis nagyon tetszik, de az az Almás-fahéjas puncs is jól hangzik. Na majd a boltokban szemezgetünk, vagy szagolgatunk...
Caramel Hot Chocolate
Gingerbread Chai Latte
Apple Cinnamon Punch

Nektek tetszik valami valahonnan?
Mulberry

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése