2013. április 13., szombat

Megint elfogyott pár dolog #9

Sziasztok!
Ismét elhasználtam egy pár terméket.


Ha érdekel egy kis összegzés róluk, akkor kattints a továbbra.
 
Ritkán használok egyszerre több tusfürdőt, de most ez így volt. Hetente csak egyszer-kétszer használtam a Douglas I love.. málnás-szedres bőrradíros tusfürdőmet, amúgy pedig az AVON Naturals tejes-mézes tusfürdőmet használtam. Most a nemrég vett Body&Soul grapefruit-os bőrradíros tusfürdőm a soros valamint amit találok a kád szélén. :D

Megint elfogyott egy üveg körömlakklemosó. Én esküszöm erre a zöld AVEO acetonos-ra, ami még a csillámokkal is elbírt. Müller saját márkája, nagyon kedvező áron kapható. Most épp acetonmentest (lilát) használok, mert bizony van belőle utánpótlás itthon. :)

Már említettem, hogy amikor együtt veszek sampont és hajbalzsamot, akkor az előbbi mindig hamarabb elfogy. Ennek a samponját már egy jóideje elhasználtam, s csak mostanra fogyott el a balzsam.

Végül a kis tégelyben fürdősó volt, amely kihagyhatatlan eleme a fürdésnek. Láttam Müllerben zacskós fürdősót, úgyhogy újra fel fogom használni a tégelyt a tárolására, amint kitalálom, milyen illatút veszek.

Nálatok elfogyott valami mostanában?
Mulberry

4 megjegyzés :

 1. Nálam pont ugyanazok, mint Nálad :)
  A fürdősó vételhez: én a citrusos, általam "tiszta" illatúnak hívott sókat szeretem, de az egyéb gyümölcsös illatok sem állnak távol tőlem.

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Nálam a balzsam fogyott el mindig előbb! :o Nem tudom, hogy csinálod! :D Pedig egy hajmosás alatt, 2x samponozok! Most már 2in1 samponom van. Balzsamot külön nem használok, mert csak attól lesz puhább a hajad, hogy nagyon minimálisan lemarja a hajszálak felső rétegét. Sokáig én se hittem el, de a vastag hajszálaim teljesen elvékonyodtak.
  Én is az AVEO lila körömlakk lemosót használom, annyira finom illata van! <3

  ********
  www.imadeitiloveit.blogspot.com
  *Nyereményjáték*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most nálam a lila kevésbé jól bírkózik meg a csillámokkal, de alapvetően jó kis körömlakklemosónak tartom őket. :)

   Törlés