2013. május 6., hétfő

Áprilisi szerzemények

Sziasztok!
A mai bejegyzésben megmutatom, mi mindent vettem áprilisban végén és május első napjaiban.




Első körben vettem egy JOY magazint, Müller kuponnal egy OPI körömlakkot a Mariah Carey kollekcióból: Sprung. Régóta szeretnénk kipróbálni a nyomdázást anyuval, így az Essence készletére esett a választásom, illetve a Nail art twins reloaded romeo & julia lakkokat sem hagyhattam a polcon. Kíváncsiságból, hogy mit tud egy mattító-transzparens púder, elhoztam az Essence egyik új termékét kompakt - nem loose - formában. Nem okozhatok nagy meglepetést, hogy az új Catrice lakkok közül elhoztam az egyetlen csillámosat, a 40-es I'm Dynamite lakkot. 

Második körben pedig az Yves Rocher-ban jártam és beváltottam a  szülinapi képeslapom, így kaptam egy nyakláncot s vettem egy lábnyugtató zselét, illetve egy szemkörnyékápolót is.



Májust pár aprósággal köszöntöttem. Vettem Essence Color&Go lakkokat - 148 prom-berry, 147 miss universe, 146 that's what i mint! - illetve a másik Nail art twins reloaded páros lakkot is - carrie & mr. big. Mindemellett egy színes tűfilc szettet is vettem, mert a színes tollak mindig kellenek.



Leginkább a körmös részlegen sikerült beújítanom nagyon sok újdonságot, úgyhogy most egy kisebb lakk stop-ba kezdek...

Ti vettetek mostanában valamit?
Mulberry

4 megjegyzés :

  1. Hű de jó kis szerzeményeid vannak!
    Remélem lesz róluk teszt is blogon! :)))

    VálaszTörlés
  2. De jó kis lakkok :) a szülinapi ajándékhoz hány Ft értékben kell vásárolna az YR-ben? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szülinapi nyaklányc vásárlás nélkül kiváltható, szóval nem kerül pénzbe. Viszont, ha veszel valamit, akkor dupla annyi pontot kapsz érte. Úgyhogy Tiéd a választás: ingyen nyaklánc vagy dupla pontok. :)
      Én kihasználtam a -40%-ot a szemkörnyékápolóra. Kellett valami ilyesmi, de eredeti árában húzós lett volna (ne meg a dupla pontok is jól jöttek)...

      Törlés