2013. június 3., hétfő

Első Oriflame rendelésem eredménye

Sziasztok!
Ma bemutatom, mit rendeltem magamnak az Oriflame-től. 


Egyre több ismerősöm kezd el AVON-ozni és most az egyik kedves barátnőm elkezdett (ismét) Oriflame-ezni, én pedig beszereztem pár dolgot. Ugyan nincs köztük sminktermék, gondoltam mégis írnék pár sort a rendelt apróságokról.
Igazából, amióta az eszemet tudom, sose rendeltünk anyuval az Oriflame-től, egyrészt mert nem volt tanácsadónő a közelünkben, hiába volt néha nagyon sok jó termékük. Most viszont végiglapoztam a katalógust és pár dolog nálam landolt. :)

Elsőnek írnék kicsit a középen látható kis termékről. Ez egy hajápló szérum (forró olaj) búzával és kókusszal, száraz vagy igénybevett hajra. Használata a következő: tedd 1 percre forró vízbe a bontatlan tubust, majd masszírozd a tartalmát nedves hajba 1 percen keresztül, majd öblítsd le. Ezt követően pedig samponnal mosd át a hajadat. Viszonylag egyszerű az utasítás, majd meglátjuk milyen lesz.



Nagyon szeretem a testpermeteket, meg az málnát, epret is - AVON-tól már próbáltam az utóbbit, most a cseresznyevirágosat használnám, ha szép időnk lenne... - úgyhogy amikor megláttam az ujságban ezt a mentolos-málnás testpermetet, tudtam, hogy ilyet mindenképp veszek. Azóta is csak ezt szagolgatom. Sajnálom, hogy ilyen rossz idő van, ilyenkor nem szeretek hideget magamra fújni, de majd nyáron milyen jó lesz! :)



Végezetül ismét rendeltem vettem egy parfümöt. Nagyon kellemes illata van és irdatlanul cuki az üvege, amit le is fotóztam Nektek minden oldalról. Egyébként most akciós az újságban.





Ismeritek az Oriflame termékeit, van kedvencetek?
Mulberry

6 megjegyzés :

  1. A testpermet nem málnás? Mert akkor annak a dezodor párja az én nagy kedvencem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pont ezt akartam én is írni, hogy az málnás. :D

      Törlés
    2. Hoppá, úgy tűnik megkopott az angol tudásom. (^^)
      Javítom is, mert málnás - nem epres. :D Köszönöm csajok. :)

      Törlés
  2. Én is ismerem őket. A koromlakkjaik egyszerűen szuperek, mármint tartósságra es minőségre is. A legrövidebb idő 4 nap volt, mikor az egyik ujjamon lepattant az egyik, a leghosszabb egy hét, de annak semmi baja nem volt, csak mar új manit akartam készíteni:))

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Én szeretem őket, évek óta veszek tőlük terméket, sőt dolgoztam is pár éve náluk :D A katalógus rendelgetős közül az Oriflame a kedvencem :) Amúgy a málnás permet nekem is meg van, de én utálom :D Úgy ragadok tőle mint a fene, a fügés testvérétől nem, de ettől nagyon durván, úgyhogy ruhák illatosítására kell szegényt használnom, de kinyitom a ruhásszekrényem 3-4 nap múlva is árad belőle a málna illat :) Amúgy szerintem nagyon sok jó termékük van, volt időm kitapasztalni mi éri meg és mi nem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostmár nekem is lesz lehetőségem venni és így kipróbálni pár dolgot. :)

      Törlés