2013. június 27., csütörtök

Max Factor Colour Elixir Ajakrúzs Ceruza teszt: Subtle Coral

Sziasztok!
Ma az egyik kívánságlistás darabomról szeretnék írni, ami nem más, mint a Max Factor egyik újdonsága, egy rúzsceruza.


Elöszőr a Glmamour-napokon szerettem volna lecsapni rá, de akkor elkapkodták előlem ezt az árnyalatot, viszont a Joy-napokon sikerült szert tennem rá.

A NYX és a Clinique Chubby Stick után a Max Factor is előrukkolt a nagy rúzsceruzákkal, avagy a Colour Elixir Giant Pen Stick-ekkel. A DM-ekben kapható 2499Ft-os áron.

Többféle - összesen 6 - árnyalatban kapható, melyek a következőek: Designer Blossom (vibráló piros), Passionate Red (mélyvörös), Subtle Coral (korallos narancs). Ezek mellett még van három árnyalat, de Krémmánián a /-jel utáni név szerepel, viszont a külföldi blogokon a /-jel előtti szerepel. Ilyen a Princess Pink / Couture Blush (rózsaszín), Vibrant Pink (vibrálóan élénk pink) / Foxy Amber (piros borostyán), Hot Chocolate (barnás tónusú nude árnyalat) / Mysterious Hazel (aranyos mogyoró szín). Ugyebár máskor is volt rá példa, hogy nálunk teljesen más nevű/sorszámú és árnyalatú termék kerül a polcokra, mint külföldön - ITT például összeszedtem a matt Kate Moss rúzsokról jó sok nálunk nem kapható árnyalatot.


Én a Subtle Coral árnyalat mellett tettem le a voksomat, mondván ez egy kellemes, mindennapi szín, semmi extra csillám sincs benne. Mindenfelé lehet swatchokat találni ezekről a rúzsceruzákról, úgyhogy érdemes körbenézni külföldi blogokon. 


Az biztos, hogy esetemben az árnyalat neve igencsak jól illik a rúzs színéhez: "apró korall". Őszintén szólva igencsak meglepett ez a termék. Maga a rúzs állaga krémes, puha és jól kenhető, azonban én intenzívebb fedésre számítottam. Az ajkaimon ugyan látszik a narancsos korall szín, de lehetne erősebb is. Kicsit olyan érzés felvive, mint az Essence 65-ös Glow Neon Glow!, azaz inkább szájfény vagy szimpla ajakszinező. Evést, ivást úgy bírja, mint egy átlagos rúzs. Kicsi negatívuma még, hogy faragni kell, ha már elfogyott a kint lévő adag.


Összességében én valami másra számítottam, de azért fogom használni ezt a rúzsceruzát. 

Ha egy alternatívát kerestek, akkor most a NYC-nak van valami hasonló ajakszinezője, a Sweet Splash Gloss Stick, háromféle árnyalatban: Pink Spark, Revived Berry, Mango Punch. (swatch)

Ti kipróbáltátok valamelyik Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick-ket? Vagy a NYC egyik darabját? Szeretitek a rúzsceruzákat?
Mulberry

2 megjegyzés :