2013. június 29., szombat

Újdonságok: Flormar, Catrice és Essence

Sziasztok!
A hétvégére hoztam pár izgalmas promóképet három márka újdonságairól, illetve egy pár információt is a leendő trendkiadásokról.


A tovább után láthatjátok, mik tetszettek meg Nekem. :)
Kezdem is a sort Flormar-ral, melynek a legújabb kollekciója a Lights of flowers, mely elvileg már kapható a standokon. A trendiadásban vannak szemhéjpúderek, pirosítók, rúzsok, szájfények, bb krém és szempillaspirál is. A legelső képen nem látszik, de az egyik legjobb termék a filces tus, ami egy az egyben úgy fest, mint a nyx ikonikus darabja.
Szerintem ez egy nagyon jól összeszedett kollekció; tudnék válogatni belőlük, az biztos. :)

  

kép forrása

Folytatnám a  Catrice trendkiadásaival.
Most a Müllerekben a Candy Shock, a Rossmannokban pedig a Hip Trip darabjai kaphatóak. Nekem időm-erőm-érkezésem-muníciom nem volt arra, hogy megnézzem magamnak élőben a kis szépségeket, de azért van véleményem róluk: 
- A Candy Shock pirosítója nagyon hasonlít az Essence Marble Mania pirosítójához, a highligter pedig inkább sárgás pírnek tűnik. A kis gyöngyök végre bejutottak a drogériákba - tudom, a Lovely-nál is vannak, de most itt is, - illetve ajakradírt is találhatunk az apróságok között.
- A Hip Trip legjobb darabjai a Revlon Lip buttere-ire emlékeztető rúzsok, illetve a palettában lévő sötétkék és a zöld szín - ezek tűntek föl nekem elöszőr.

  

Nemsokára kapható lesz a Müllerekben a Glamazona darabjai: szemhéjpúderek (899 Ft), pirosítók (1249 Ft), körömlakkok (889 Ft) és egy topper (949 Ft) hozzá, illetve ajakrúzs ceruzák (1399 Ft) és egy aranyló folyékony topper szemhéjra/arcra/testre (1249 Ft). Nekem ebből a kollekcióból csupán a fedőlakk tetszik... talán...


Az őszi/téli szortimentfrissítés, 
azaz az IT Pieces új darabjai (Liquid Metal mono szemhéjpúderek, rúzsceruzák, körömlakkok, szempillaspirálok, Blush Tint); elvileg augusztusban lesz majd kapható a Rossmannokban.
Eddig egyetlen oldalon találtam róluk (angolul)  információkat-képeket. Nekem a szemhéjpúderek és a rúzsceruzák nagyon tetszenek már most a promó képek láttán. 4-4 árnyalat érkezik a szemekre (Look Me In The Ice, Gold n’ Roses, Petrol Pan, Mauves Like Jagger) és szájra (Don’t Think Just Pink, My Cherry Berry, Go Flamingo Go!, I Don’t Red It). És én még a Clinique Chubby Stickeken gondolkoztam...  *örvendezik a pénztárcám


  


Végezetül jöjjön pár Essence trendkiadás is. 
Elsőnek a már kapható Girls on Tour darabjairól írnék. Tavaly is volt egy ilyen kollekció, ahhoz hasonló a mostani alapötlet is: kis szemhéjpúder paletta (1149Ft), ajak & arckrém (lip&cheek creme,849 Ft), körömlakkok (599 Ft), egy 10 ml-s parfüm (999 Ft), fényképezőgépes mobilékszer (990 Ft) és összecsukható tükrös hajkefe (449 Ft). Tavaly sem hozott lázba a Girls on Tour, idén sem - de a parfümnek irdatlanul jó illata van!
A másik trendkiadás, amit most lehet kapni nálunk, az a Guerilla Gardening. Ebben van három mono szemhéjpúder, két zselés szemöldökspirál, matt hatású lip cremek, krémes pirosítók, négyféle körömlakk és -nemcsak- hozzájuk való kétféle por bársonyos körmökhöz, illetve egy legyezőformájú multi effekt ecset és ruganyos hajgumik. Ez a trendkiadás egyáltalán nem az én színvilágom, úgyhogy semmi sem jött haza velem...

  

Viszont úgy néz ki, július közepén-végén érkezik a Müller üzletekbe a Me&My icecream kollekció, amiből igencsak a szívemhez nőtt pár dolog. Három márvány hatású szemhéjpúdert, színes ajakbalzsamokat, krémes pirosítót, csillámló gyöngyöket (shimmer pearls), négyféle körömlakkot és körömmatricát, illetve kéztörlő kendő csomagot is tartalmaz ez a trendkiadás.
Jelentem engem a gyöngyökkel és az arcpírrel megvettek kilóra, a körömmatrica mintája pedig irdatlanul cuki és szintén tetszik nekem. :)




Az Essence háza táján is lesz
majd őszi/téli szortimentfrissítés, mely ismét a New in Town nevet fogja viselni, s az állvánnyal rendelkező Douglas üzletekben (már 8 ilyen van!) lecsekkolhatjuk majd őket!

Nektek tetszik valami az említett újdonságok közül?
Mulberry

1 megjegyzés :

  1. És még egy kis kiegészítés az új Catrice darabok mellé:
    - új körömlakkok: http://www.chicprofile.com/2013/06/catrice-fall-winter-2013-ultimate-nails-collection-official-info-photos.html
    - arcra: http://www.chicprofile.com/2013/06/catrice-fall-winter-2013-fabulous-face-collection-official-info-photos.html
    - szemekre: http://www.chicprofile.com/2013/06/catrice-fall-winter-2013-all-eyes-on-you-collection-official-info-photos.html

    Ígéretesek és még az Infinite matt alapozóra helyére is érkezik az All matt, egy új - de gondolom hasonló - verzió!!!

    VálaszTörlés