2013. július 15., hétfő

Flormar sminktermékeim

Sziasztok!


Eléggé zsúfolt volt július eleje számomra, csak néhány rövidebb bejegyzésre volt időm. Viszont most egy kicsit komolyabb poszttal jöttem, úgyhogy ma a Flormar termékeimről írnék kicsit.


A legutóbbi Glamour napokon a legjobban a Flormar kuponnak örültem. Amint megszereztem a magazint rögtön elkezdtem az oldalukat bújni, hogy mit lenne érdemes kipróbálni - nemrég viszont megtaláltam a magyar oldalukat, mely kissé még hiányos, kaotikus.


Korábbi bejegyzésemben mutattam, hogy végül miket választottam.
Mivel még nem írtam külön a Flormar termékekről, gondoltam egy bejegyzés keretein belül megmutatom az összes termékemet ettől a márkától.

Általában a termékeknek nincs fantázianeve, csak egy száma.

Elöszőr két körömlakkot vettem, egy lila supermatte lakkot és egy csillámos toppert. Akkor épp akciósak voltak, de általában van valamilyen kedvezményük az összes lakkukra. Ha még nem jártatok a standnál, akkor nem tudhatjátok, hogy olyan hatalmas választékuk van, hogy csak na. Szerecse, ha az ember "csak" két körömlakkal távozik onnan.






A lakkok üvege egyszerű, hosszú műanyag nyele van, szerintem nagyon kézreállnak. A lakk állaga kellemes, kenhető és általában gyorsan szárad s egész tartós a végeredmény. Én nagyon szeretem a lila lakkomat tőlük, és csak azért nem vettem többet, mert olyan nagy a bőség zavara, hogy sosem tudom, melyik(ek) legyen(ek). :D Ti jártatok már így? A csillámos lakk pedig csak egy egyhe fényt és játékosságot visz a körmökre.





Második körben egy arcpirosító-bronzosító kompakt duo-ra (P116 vagy 46-os) és egy korrektor stiftre (Light Beige) esett a választásom. Azóta is többször használtam már mindkettőt, sőt ez az egyik kedvenc pirosítóm, mert nagyon természetes hatása van. A bronzosító nagyon pigmentált és sötét, és még nem mertem használni. A korektor illszkedik a bőrszinemhez, habár a képen nem így látszik.





Nem kell megijedni, a kiálított darabok másmilyen színű tokban vannak, de ugyanazt a terméket kapjuk, amit kinéztünk. :) Tapasztalatból mondom.




Harmadjára a Glamour napokon vásároltam a standnál, méghozzá egy Love Connection duo terracotta szemhéjpúdert (eredeti ára: 2440 Ft) és egy alapozó ecsetet, amely nagyon hasonlít a Sigma F50-es duo fibre alapozóecsetre. (Árak: a Flormar ecset eredeti ára 3640 Ft, a Sigmáé pedig 5700 Ft a MUP oldalán.) Mivel nincs ilyen Sigma ecsetem, nem tudok nyilatkozni arról, hogy mennyiben más a kettő, de ezt a Flormart egy jó árban lévő alternatívának tudom mondani.



Egy pár szót viszont ejtenék erről a Love Connection duo terracotta szemhéjpúderről. Olyan a kinézete, mint a Catrice-Essence wet and dry szemhéjpúdere. A duo egyik része mintás, a másik fele pedig hozzáillő sima. Ezekből is többféle árnyalat közül választahatunk, nekem ez a lila-türkiz tetszett meg, melybe egy kis arany is bújt alulra. Érdekes, kevert színt kapunk - ez inkább lilás beütésű, de nagyon jól érvényesül benne a türkiz is. A sima fele pedig egy bőrszín, a belső szemzugba, vagy a szemöldök alá. Plusz pont a kis tükörért! :) Tartósságával szerintem nincsen gond, Nekem kibírt 6-8 órát, de azért kell alá alap. Ezt a terméket is csak ajánlani tudom. :)




A kézfejemen jobban látszik a bőrszín és nem tudom miért pöttyösödtem ki.

A Flormar standnál nem csak sminktermékeket vannak, hanem lemosók, kézkrémek és parfümök is. Érdemes alaposan körbenézni, ha a Westendben vagy a szegedi Árkárban jártok. Az biztos, hogy én fogok még vásárolni a Flormar standnál, mert meg vagyok elégedve a termékeikkel és az áraikkal, na meg a kínálatukkal is.


Ti ismeritek ezt a márkát? Van valami kedvencetek tőlük?

Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Bővebb vélemény az alapozó ecsetről?:)
    Érdekelne,mindenhol jó,de nem horror árú ecsetet hajkurászok.
    beautybymiamay.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs viszonyítási alapom, de már használtam párszor ezt az ecsetet és nekem tetszik. Szépen el lehet vele oszlatni az alapozót, BB krémet, de még púdert is fel tudtam vele vinni. Csak meg kell találni a megfelelő mozdulatokat: pöttyözés, körözés és sima "festő" mozgás. Egyébként irdatlanul puha a szőre - és az angol oldalukon nem is írják, hogy duo fibre lenne. Nem bántam meg, hogy megvettem - az Ebelinnek is van valami hasonló új ecsete, de nálunk persze nem lehet kapni a DM-ben. Megéri az árát és ennél olcsóbban eddig még nem láttam ilyesmi ecsetet élőben - csupán a Coastal Scent és az ELF háza táján, de őket meg rendelni kell ugyebár.

      Törlés