2013. október 1., kedd

Essence: Be Loud! trendkiadás

Sziasztok Lányok!

Tegnap délután kiposztoltam egy képet az Essence Hungary facebook oldalára, melyben megmutattam, mennyi mindent vettem mostanában.



A mai bejegyzésben bemutatnám Nektek az aktuális trendkiadás két imádnivaló darabkáját.


Régóta a Be Loud! ez első limitált kollekció, ami közül több dolog is tetszik. Az egyik ilyen a narancsos arcpirosító. Régóta keresek olyat, ami nincs tele csillámmal és most végre meg is találtam a 01 ap-ri(c)ot-ot. Engem leginkább egy korábbi trendkiadás - Marble Mania - pirosítójára emlékeztettek, főleg a rózsaszín.










A rózsaszín pirosítót is kipróbáltam a boltban, eléggé pink - de ez várható volt. 
A másik arcpirpsító: 02 pink me

A másik dolog, ami irdatlanul megtetszett Nekem, az a csillámos fedőlakk volt a Graffiti Topper: 01 not punky nor funky. A promóképeken is brutálisan nézett ki, hát még élőben! Az utolsó darabot helyeztem a kosaramba, nem tudom, mikor lesznek újra feltöltve a standok, de legyetek résen lányok, ha el akarjátok csípni ezt az üvegbe zárt csodát. :)







A kollekció összes darabja:



Tetszik Nektek valami ebből a kollekcióból?
Mulberry

5 megjegyzés :

  1. Meg tudnád nekem mondani, hogy mennyibe kerültek? Illetve, csak Müllerben kaphatóak, ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg csak a Müllerben kaphatóak szeptember eleje óta - gyakorlatilal tegnapelőtt találkoztam velük elöszőr, azelőtt a DM-es dupla szempillaspirál volt kitéve, illetve a Me & My Ice Cream, ami meg elvileg csak a Rossmannban volt kapható. Úgyhogy gyakorlatilag a Köki Müller tuti, többi Essence állványos boltról nem tudok nyilatkozni.

      Az árak a szokásosak: a pirosító 1095Ft, a topper 595 Ft és a körömlakkok is hasonló árban vannak, a jumbo szemhéjceruza 850 Ft körül van - mint az állandó kollekciós darabok. A körömdíszítő eszköz, a szemhéjpúder, az ajakbalzsam és a táska árára nem emlékszem, azokat nem figyeltem.

      Törlés
    2. Köszönöm a választ. :) Hát, akkor azt hiszem, erről is lemondhatok, mert a Müller úgy kábé 20 km-re van tőlem, és mire átjutok a másik városba, már tuti, lefosztották az állványt :(

      Törlés
    3. Nézz be a Douglas-ba! Én ott vettem a kollekcióból!

      Törlés
  2. Szia! Én is írtam ma egy posztot a blogomba róla, mondjuk én az ajakcerkat vettem meg!
    missnobodykitti.blogspot.hu

    Amugy csajok én a Douglas-ba vettem! Ott is nézetek korul!

    VálaszTörlés