2013. október 15., kedd

Glamour napi szerzemények

Sziasztok!

A hétvégén volt megrendezve a Glamour napok, azaz a  hétvégi kuponos vásárlás. Eredetileg nem akartam részt venni benne, de végül mégiscsak megvettem az újságot az akciós kuponfüzettel. 



Miért változtattam meg a véleményemet? A tovább után kiderítheted. :) 
A múltkori Glamour napokon a Flormar-kuponnak örültem a legjobban, most viszont a DM-es Astor kupon volt a kedvencem - megvettem vele egy kívánságlistás terméket. 

Visszafogottan vásároltam és nem is használtam fel az összes kuponomat. 
- New Yorker: lila plüssös ruha
- C&A: arany karkötő
- H&M: gyűrű szett
- Rossmann: Garnier BB krém zsíros bőrre light árnyalatban
- DM: Astor Soft Sensation Lipcolor Butter, Maxfactor 2000 calorie dúsító szempillaspiráll, SHE körömlakk
- Müller: körömlakkok - Bourjois, NYC, Maybelline



A Rossmann & DM zsákmányból már egy egyszerű smink is készíthető. :)
Kellett egy új szempillaspiráll és hiába volt 50% a L'Oreál spirálokra, én beruháztam az ikonikus MaxFactor 2000 calorie hajlított kefés verziójára. Mióta megjelent az Astor ezzel az ajakceruzával, azóta vágyakoztam rá, de kicsit borsos volt az ára - a kuponnal viszont már egészen kedvező lett. Elég jól fogyasztom a Garnier BB krémemet, mely medium árnyalatban nem lesz jó a téli falfehér arcomhoz, úgyhogy mostmár meg van az utánpótlás is.



Ezt a karkötőt már pár hete kinéztem magamnak és most akciósan meg is vettem. Meglepő módon a H&M-ben semmi sem tetszett, így csupán ez a gyűrű szett jött velem haza, melyek között midi gyűrűk is vannak.



Végezetül a körömlakkokról: összesen "csak" négyet vettem, többek között az első Bourjois lakkomat is. A választottak egy gyöngyházfényű pink Maybelline Colorama (05), egy gyönyörűséges fukszia NYC (268), az említett Bourjois 10 napig tartó körömlakk (26), illetve egy újabb SHE kékség (290). Alig várom már, hogy kipróbálhassam őket. :D




Ennyi lenne a zsákmány, ugyan még el akartam nézni vasárnap délután a Westendbe a Flormar standhoz, a Six-be és az I am-be, de végül nem jött össze, de nem is bánom. Így is sok jó dolgot sikerült vennem. :)

Ti voltatok Glamour-napozni? Miket vettetek?
Kíváncsiak vagytok valamelyik szerzeményemre?

Mulberry

5 megjegyzés :

  1. Nagyon jó holmikat vettél. :) A Max factor spirál nálam is sokáig námbörvan volt, aztán jött a Maybelline a Falsies-al és letaszította a trónról, de még mindig második. Egyébként a sok haul-os poszt között kivételes a tiéd, mert nincs benne Color tattoo. :D Azt hittem velem együtt azt mindenki beszerzi, de ez a változatosság így üdítő. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most én is a Maybelline Falsies-t használom, de már nincs túl jó állapotban úgyhogy kellett az utánpótlás. A Color Tattoo-t már korábban megvettem - akkor még nem gondolkodtam a Glamour-napozásban... Egyébként azt hittem, hogy mások is vesznek Astor Lipcolor butter-t, de eddig nem nagyon találkoztam vele haul-os bejegyzésekben. :D

      Törlés
  2. Én kihagytam a glamour napokat idén is, majd talán jövőre rászánom magam. :) A lakkokra nagyon kíváncsi lennék! :)

    VálaszTörlés
  3. Mennyi sok szépség! :D Engem is csak az tartott vissza, hogy több helyet bejárjak, hogy már annyit mentem délután négyig, hogy majdnem elkopott a lábam.

    VálaszTörlés