2013. október 27., vasárnap

Sleek PPQ Shangri-La kollekció: Respect paletta

Sziasztok!

A héten sajnos nem sok időm volt a blogra, mivel naponta volt zhm és/vagy beadandóm, de jelentem túléltem és ma itt is vagyok egy újabb bejegyzéssel s közben már készülgetek a következő bejegyzésre. :)

Na de visszakanyarodva a bejegyzés igazi témájához:

Még a nyár elején volt szerencsém megkaparintani az egyik limitált Sleek palettát - nagyjából az utolsó darabot a MUP-ból, - melyet mostanában igencsak alaposan nyúzok, így gondoltam bemutatom Nektek egy bejegyzés keretein belül.




A tovább után láthatjátok a Respect palettát.


Sleek PPQ Shangri-La kollekció: Respect paletta
Nekem elsőre a csomagolása tűnt fel, nagyon hangulatos ezekkel a vízszintes narancs-kék-rózsaszín csíkokkal. Nagyon illik a paletta színeihez, gondolom nem a véletlen műve. :)
A paletta tokja a már megszokott masszív matt fekete, melyen megtalálható a márka, a kollekció és a paletta neve is. 




Ha kinyitjuk, akkor a hatalmas tükör mellett megtalálható a vékony védőfólia a szemhéjpúderek nevével. Nem sikerült elég éles képeket készítenem, úgyhogy nem annyira olvashatóak a nevek, de lejjebb úgyis leírom őket. :)





Készítettem olyan fotót is, ami visszaadja, hogy milyen szép földszínekkel, narancsokkal és rózsaszínnel van tele a paletta. Ugyan a képen nem látszik, de négy fényes szemhéjpúder van benne, a többi inkább matt. A papírdoboz mintája után ez a kombináció tetszett a leginkább, hiszen mindennapi használatra is alkalmas a sok barna szín miatt, de színesíteni is tudjuk.




És akkor az árnyalatokról pár szó.  Összesen tizenkét potból áll, a szokásos két sorban.




Mindenfelé kutattam a nevük után és sehol sem találtam meg őket. Pont ezért azt hittem, nincsenek is elnevezve, de amikor kinyitottam a palettát a fólián ott szerepeltek a fantázianevek, amiket most le is írok Nektek.


Felsősor:
- Glady's White: matt hófehér; 
- James Brown: fényes piszkos barna - az egyik kedvencem;
- Shalamar: narancsosabb világosbarna; 
- Count Basi Beige: bézs;
- Aretha Orange: kicsit fényes narancs;
- Otis Red: brutális matt piros - a swatchon nem látszik, de a napfényben döglesztő volt.

Alsósor:
- Roberta Black: matt fekete; 
- Vandellas: matt sötétebb lila; 
- Cameo Cream: krémes fehér; 
- Motown Mink: tejeskávé-szín;
- O'Jays: fényes narancs - a másik kedvenc árnyalatom; 
- New Jack Pink: élénk pink.

Van néhány bevált összeállításom. Ilyen például a James Brown, ShalamarMotown Mink a teljes szemhéjra, esetleg szemzughoz vagy szemöldökcsonthoz még a Count Basi Beige, avagy a Cameo Cream. Önmagában az O'Jays irdatlanul klasszul mutat, de fel lehet túrbózni még a matt narancs Aretha Orange-al. Összességében vagy csak natúr vagy narancsos sminket készítek ezt a palettát használva.

Szóval ezért is nagyon kihasználható paletta, kétféle változatot egy motdulattal át tudunk változtatni valamelyik másik árnyalattal, így most vagy öt-hatféle verziót is megmutattam/elmeséltem Nektek. :)






Én nagyon örülök, hogy meg tudtam szerezni ezt a palettát, nagyon kihasználható darab és az árnyalatok, fúúú. 


Nektek Tetszik ez a paletta? Beszereztétek régebben?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Nagyon szépek! Tetszenek a krémszínek jól kihasználható kár hogy csak limitált volt.Legszívesebben mindegyiket beszerezném annyira jók!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is nagyjából ez a helyzet - egyikbe-másikba beleszeretek és onnantól KELL!!! :D

      Törlés