2013. november 1., péntek

Egy újabb SHE kékség

Sziasztok!
Ma megmutatok Nektek egy SHE lakkot, amit még a Glamour-napokon vettem.




A tovább után láthatjátok, miként teljesít.

Úgy tűnik a Glamour napokon minidg kék SHE körömlakkal térek haza, hiszen most velem jött a 290-es, az elötte lévő kuponozáskor pedig a 295-ös sötétkék meseszép lakk volt a választottam. 



Egy másik körömlakkon is gondolkodtam - persze a számára már nem emlékszem, de azt tudom, hogy valamilyen lilás árnyalata volt, - de végül erre a kékre esett a választásom.





Élőben nem ennyire ronda a lakkozásom, csak a fotókon így visszanézve tűnik szörnyűnek - de a kéknek az igazi színe azért még így is látható.
Végezetül még kipróbáltam a NYC piros-kék-fekete topperemet (032 Party Time Blue) is, irdatlanul jól néz ki a végeredmény. A sötétkék alapon olyan, mintha valamiféle galaxis lenne, az élénk kéket pedig kicsit tompítja - sötétebb lett - mégis érvényesül. 
Nem tudom mivel sikerült így összegyűrni a gyűrűsujjamon a lakkozást, úgyhogy előre is bocsánat a képekért.






Nem rossz, habár van már egy hasonló noname körömlakkom, és az ecsetével nem igazán boldogultam, de lehet, hogy az alaplakkal volt baj... Nem tudom, hogy bánjam-e vagy sem, hogy megvettem.

Nektek tetszik ez a SHE lakk?
Mulberry

1 megjegyzés :

  1. Az NyC topper nagyon szépen mutat a sötétkék lakkon. Összeillenek! :) A világoskék lakk is nagyon szép! Most szerettem meg én is a She márkát, épp a héten is vettem egyet, egy gyönyörű aranyfóliásat. :)

    VálaszTörlés