2015. december 24., csütörtök

NOTD: Totális karácsonyi hangulat - Télapó és segítői

Kedves Lányok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy velem voltatok ebben a kihívás-sorozatban. Sikerült mosolyt csalnotok az arcomra minden egyes kommenttel - nem tudom leírni, mennyire jól esett. Korábban alig-alig kaptam valami reakciót, de megmutattátok, hogy bízhatok Bennetek.



Nem is húzom tovább az időt, jöjjön is az utolsó manikűr ehhez a kihíváshoz.


Eredetileg Télapót is festettem volna a körmeimre, de kicsit időhiány miatt ezt most kihagytam. Ismét a karácsonyi BPS-os lemezemet szerettem volna használni, azonban valamiért most nem működött együtt velem, ugyanis képtelen volt egyáltalán vagy rendesen felvenni a lemezről a mintát... Többször próbálkoztam különböző lakkokkal is, de aztán szerencsémre a stamping decal módszerrel működött a dolog - habár a matrica ráragadt a lemezre úgyhogy leszedéskor vagy szétszakítottam vagy épségben megmentettem és felhasználtam. Csak 4 körmömön csináltam meg hajnali fél 1-ig ezzel szórakoztam, mialatt megnéztem 5 db 20 perces Sailor Moon részt - ITT. Nagyon büszke vagyok az eredményre, de nem értem most miért hagyott cserben a lemez, mikor korábban meg nem... Mindegy, íme a manikűröm:





Felhasznált termékek:
- Essence the gel nail polish 16 fame fatal
- Avon gel finish iceberg white
- BornPrettyStore nyomdalemez QA57
- Essence the gel nail polish base coat és top coat (utóbbi a stamping decal-hoz is)




Többiek munkái:




Ismét szeretném megköszönni, hogy velem voltatok az év utolsó hónapjaiban. Ha szeretnétek - én nagyon örülnék Neki - követhettek engem sokféle platformon:

Illetve szeretnék kellemes ünnepeket kívánni Nektek, jövőre találkozunk Thimmyke Addicts kihívásánál. :) Addig is:



Mulberry

5 megjegyzés :

  1. Nagyon szép lett, én is imádom ezt a mintát :) Arany-pirosban csináltam ilyet a karácsonyi színek fordulóra és nagyon szerettem hordani! Kellemes ünnepeket, boldog Karácsonyt neked!

    VálaszTörlés
  2. Csinos lett! Szeretem a norvég mintát. :)

    VálaszTörlés