2016. január 6., szerda

NOTD: My Coffee Addiction

Sziasztok Lányok!
Ezzel a mai bejegyzéssel nekivágok egy újabb kihívás-sorozatnak, melyben egy-egy függőséget viszünk fel a körmeinkre.


Ezzel az első fordulóval teljes mértékig egyetértek, ugyanis kávé nélkül nem bírok ki egy napot sem - csak ha nagyon nagyon muszáj, de akkor sokat nyavalygok, ami nem jó, szóval kell nekem a koffein.


Felhasználtam az AliExpress-ről rendelt BPS nyomdalemezemet, amit a kávés motívumok miatt is választottam. A Nailland kínálatában is van - csak sosincs raktáron, persze kivéve most - kávés lemez, a Cook Book 03 és 04, illetve ezek mellett nekem még a sütis 07-es is tetszett, de az most sincs raktáron. Úgyhogy ez a BPS lemez egyesíti a fenti három lemez "tartalmát" és kiegészíti még másokkal is, így többszörösen is befutó választás. :)


Nagyon egyszerű, de annál mutatósabb manikűrt képzeltem el: nude alapon barna lakkal nyomdázott kávészemek és a gőzölgős bögre. A probléma, nincs sötétbarna lakkom, amivel lehet nyomdázni, ígyhát beszereztem egy Golden Rose WOW mini lakkot, ami kiderült rendes fénynél, hogy nem barna, hanem burgundi - és nem is lehet vele szépen nyomdázni... úgyhogy maradt a rendes megbízható nyomdalakkom.




Felhasznált termékek:
- Golden Rose - Rich Color: 05
- Essence - Nail Art Stampy Polish: 002 stamp me! black
- Born Pretty Store nyomdalemez: BPL-023


Többiek munkái:





Kicsit a nagyujjamon megnyomódott a minta és elmosódott a fedőlakktól, de működőképek és szép élénk élőben is a végeredmény.

Nektek hogy tetszik?
Ti is kávéfüggők vagytok?
Mulberry

5 megjegyzés :

  1. Jó lett, tényleg hasonló az ötlet. (-: A gőzölgő bögrén én is gondolkodtam. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszerű volt a téma, de annyi mindent lehetett kihozni belőle :)

      Törlés
  2. Nagyon édi lett, nekem is megvan ez a lemez és nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés