2016. március 30., szerda

NOTD: Pasztell DIY - Tavaszváró kihívás #5

Sziasztok Lányok!
Elhiszitek, hogy ez az utolsó kör Thimmyke Tavaszváró kihívásából? És hogy úgy tűnik, tényleg ideért a tavasz?! 



A továbbiakban láthatod a manikűrömet, a történetét és tulajdonképpen, hogy hányadik nekifutásra sikerült elkészítenem. 


Előrebocsájtom, hogy hosszú este volt mikor készült és éppen ezért egy hosszabb "locsogás" fog következni, hacsak nem a képeket nézitek.

Húsvét hétfő délután nekiültem, hogy elkészítsem erre a fordulóra a manikűrömet. Az ötletet egy instagramon látott tutorial ihlette (EZ ITT) és gondoltam én is megpróbálkozom vele, úgyis nemrégen vettem szivacsot ami ugye szükséges az alaphoz. Namármost, a világ minden kincséért nem akart összejönni, hogy a festék lejöjjön a szivacsról vagy ha együttműködött velem, akkor is csak épp annyira, hogy a bőrömet megszínezte az körmöm felületén lévő alapot meg elrontotta... Megpróbáltam egy másik, világosabban alappal is, úgy is katasztrófa lett. 
Végül gondoltam, akkor legyen és nyomdázzunk. És igen, még mindig nehezen megy, ahogy korábban is írtam, éppen ezért jutott eszembe a megmentő stamping decal technika. Meglepő módon így működtek a nyomdázópárnáim, de ha nem vártam elegendő időt míg megszáradtak a rétegek, kezdhettem előröl. Kb 4 vagy 5 alkalommal ez meg is történt, így végülis potom másfél-két óra alatt a 10 körmömre vagy 15 matricát készítettem, amiből a "legjobb" 10 darab került a körmömre - egyiken másikon nem tökéletes, de az úgysincs rajta a fotókon. A körmömre való igazításkor jutott eszembe, hogy ezek a matricák majdnem ugyanolyanok, mint pár körrel korábban lévő egészkörmös virágos vizes matricák (water decal) csak kicsit jobban boldogulok velük.
És így lett az, hogy délután 7 körül nekiültem és este fél 11-kor végeztem az alábbi manikűrrel - mert általában csak 2-3 ujjamat vagy csak a bal kezemet mintázom ki, ami úgyis le lesz fotózva, csak most agybajt kaptam és mindegyiket megcsináltam...






Felhasznált termékek:
- Rimmel: Nail Nurse - Nail Rescue (a körmök hegyére)
- Essence: Protecting Base Coat (alapréteg és a stamping decal alaprétege is)
- Golden Rose: Rich Color 05 (nude alapréteg, ami nem látszik csak a kisujjam hegyénél)
- Essence: Nail Art Twins Reloaded Colour Base 01 Edward (legalsó világoskék rész)
- Eveline: Color Edition 915 (középső menta/világoszöld rész - szerzemény Lengyelországból) 
- Revlon: Nail  Vernis 280 Bubbly (legfelső pink rész -  itthon is kapható, de ez szintén szerzemény Lengyelországból) 
- Essence: Nail Art Stampy Polish 002 stamp me! black (fekete nyomda)
- Flormar: Nail Enamel 313 (fekete nyomda csak a mutatóujjamon, illetve a hüvelyujjamon a minta kiegészítése mert túl nagy volt hozzá a körmöm...)
- China Glaze: Ever Glaze - Active Top Coat (hosszantartó zselés fedőlakk)
- Essence Körömnyomdázó készlet (pink párna, lehúzó)
- Moyra Jelly Körömnyomdapárna
- Körömnyomdalemez az AliExpressről - CA-24



Többiek munkái:




Jövőbeli tervem:



Szeretnék részt venni Helie Linns Kedvencek Kihívása!-n, habár nem tudom minden fordulót be tudom-e ütemezni, de megpróbálom. Ha gondoljátok, Ti is csatlakozzatok! :)


Köszönöm, hogy velem tartottatok, láttam egyre többen leszünk a facebook-on, illetve bloglovin-on is. Sok puszi és nagy ölelés jár érte mindenkinek! <3


Nektek melyik forduló tetszett a legjobban? Én döntésképtelen vagyok a virágos, a vidámság/boldogság és ez a forduló között, de a pillangós is tetszett meg a minimalista szerelmes is. :D


Hogy tetszik ez a manikűr?
Nem lett túl éles a színváltás?
Mulberry

6 megjegyzés :

  1. Szerintem nagyon jó lett a mani, ez a három szín amit a nyomda hozott magával különösen jó. :)
    Köszönöm a megjelölést a bejegyzésben. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik :) Nem tudom mi lehetett, hogy a szivaccsal így megszenvedtél, de a végeredmény nagyon jó lett! Én is átmenetes alapot készítettem erre a fordulóra, de nekem meg a nyomdázás nem akart összejönni sehogyan sem, végül azt én is stamping decals-al készítettem el :D Olyan gyorsan véget ért ez a kihívás! Én nagyon élveztem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában nem mindig jönnek össze a dolgaim, de én is élveztem a kihívást! :)

      Törlés