2012. november 14., szerda

Essence: Cute as Hell

Annyira örülök, hogy újra elérhető ez a kollekció. Az essence hungary facebook oldalán már többször nézegettem a termékképeket és nagyon sajnáltam, hogy kimaradtam belőle, de most végre megkaparinthatok pár dolgot.

Eredetileg a pirosítóra és a szemhéjpúderekre voltam kíváncsi. Annyira cuki "dobozban" vannak. :) A szemhéjpúderekkel annyi bajom volt, hogy mind a négy szín megvan már egyik-másik palettában és azokat sem fogom elhasználni egyhamar, úgyhogy a szép, pigmentált színűk ellenére nem hoztam haza egyet sem... De azért volt, ami mégis hazajött velem. :)
A kétvégű szemceruza nagyon izgatta a fntáziámat, mert rettentő jó, különleges színűk van, amivel máshol még nem is találkoztam. Kipróbáltam majd haza is hoztam egyet.


A másik nagy kedvenc a kollekcióból, az a pirosító. Nagyon tetszik, nagyon élénk-erős színe van (pigmentált is), de nagyon kellemesen néz ki az arcon. :) Ennek is van mintája, mint a Cherry Blossom Girl pirosítónak...


A szájfények annyira nem nyűgöztek le, nekem egyből a Stay With Me szájfények ugrottak be, amint kipróbáltam őket a kezemen. Persze ez nem baj, de szájfényből is van elég. :)


A körömlakkokról nem is beszélnék, olyan rossz állapotban volt a lila...

Összességében ez egy nagyon jó kollekció, vidám-élénk színekkel, amit nem tudok az őszhöz kapcsolni, de nagyon jó ránézni a displayre. Rögtön jókedve lesz az embernek. :)


Ti beszereztetek most valamit ebből a kollekcióból? Vagy még régebben vettetek belőle valamit?
Mulberry

1 megjegyzés :