2013. február 5., kedd

Krémes szemhéjfestékeim: Maybelline, CATRICE és Essence

Tavaly nagyon felkapott sminktermék volt a krémes szemhéjpúder, ami még most is igencsak sláger terméknek számít. Az elmúlt fél évben én is összeszedtem párat a drogériás választékból, melyeket most megmutatok nektek és kicsit összehasonlítom egymással. 


A Catrice kifutó termékei között volt két árnyalat, akárcsak az Essence-nél, ahol az összes krémes szemhéjpúder eltűnik a kínálatból. Sajnos nem fog jönni helyettük új árnyalat, csak sok más újdonság - amiből már összeszedtem a nekem tetsző darabokat, mind az Essence, mind a Catrice háza táján...

Az első darab, amit vettem az a Maybelline Color Tattoo 24h Eyeshadow volt, a 20-as Turquoise Forever, majd a Glamour napokon megvettem a 35-ös On and on Bronze árnyalatot. Azóta nagyon sokszor nyúlok utána, hiszen ezt a mindennapokon is használható - jobban kihasználható, mint a türkiz testvére. 




A következő darab a CATRICE Made To Stay Longlasting Eyeshadow lenne méghozzá a 010-es Pearly Habour, s mostani Catrice leárazáson megvettem a 020-as Romans Gone Bad és a 050-es Metall Of Honor árnyalatot.




És végül az Essence Stay All Day Longlasting Eyeshadow lenne, melyből négy árnyalatot is megvettem a kifutó termékek leárazásán: 01 Coppy Right, 02 Glammy Goes To..., 08 The Magic Must Go On, 09 For Fairies. 



 
És végül jöjjön a közös kép a swatchokról:




Nincs MAC krémes szemhéjfestékem és nem is szándékozom venni, habár a mostani kollekcióból igencsak tetszik pár árnyalat - na meg persze az ecset is. 


PRO LONGWEAR PAINT POT: 5900 HUF
BRUSH: 7800 HUF

Ti szeretitek a krémes szemhéjpúdereket?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Nekem a lila Essence van meg, illetve az On and on bronze az itteniek közül és mindkettőt imádom. Szép kis gyűjtemény, sajnálom, hogy mind a Catrice-t mind az Essence-t kivonták a forgalomból :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is sajnálom az Essence/Catrice darabokat - habár most az Essence előrukkolt az eyesorbet-tel, ami elvileg hasonló, csak tele vannak csillámokkal.

      Törlés