2013. április 23., kedd

Ebay rendeléseim

Sziasztok!
Ebben a posztban bemutatom azt a három dolgot, amit Ebay-ről "rendeltem magamnak".




A tovább után írok róluk kicsit bővebben.
Igazából nem én rendeltem magamnak, hanem egy barátnőm rendelte meg nekem ezeket én meg kifizettem neki, mert nincs paypalom és nem használnám annyira sűrűn, csak elvétve egyszer-kétszer.

Elsőnek ezt a Sleek Monaco  palettát rendeltem meg. Azóta is megvan és elő-előveszem, használgatom. Már a promóképeken is megtetszett a színvilága, de mivel limitált volt és itthon már sehol sem lehetett kapni, ezért az Ebay-en rákerestem és vártam, míg lejjebb megy az ára és aztán megrendeltem. Hong Kong-ból érkezett és csak kicsivel volt így drágább, mintha itthon vettem volna meg. Nem bántam meg, ez az első Sleek palettám és szerelem volt első látásra.






Ez még a régi típusú paletta, aminek rácsos a teteje. Nekem ez is nagyon tetszik benne, de az új, sima tetővel sem vészes a paletta. De nekem ettől is kicsit különleges érzésem van, amikor kinyitom és nézegetem. Szemkápráztató színe van, imádom csak úgy nézegetni. :D


A második, amit rendeltettem magamnak az a Bobbi Brown ecsetkészlet lenne. Ezek közül eddig csak a pirosító és az alapozóecsetet használom szinte majdnem minden nap, a többi még mindig várat magára. Annyit azért elmondok, imádom, hogy az ecsetek nyelén rajta van, hogy mihez kéne használni - igaz, az egyik el van nyomtatva, de hát ennyi belefér egy másolatba. Nagyon kedvező áron jutottam a készlethez, ennyi pénzért itthon egy fél Bobbi Brown ecsetet sem kaphtam volna.





Végül a harmadik dolog, amit rendeltem egy Hunger Games Mokingjay "pin" replika, azaz egy Éhezők Viadalás Fecsegőposzátás kitűző helyett nyakláncot. Ezt már egy bejegyzésben megmutattam, azóta is nagyon szeretem, hiába nem hordom. Majd a HG 2-nél, mikor megnézem a moziban. :) Korábban már írtam erről, ITT megnézhetitek.


Vásároltatok már Ebay-en? Mit szoktatok rendelni onnan?
Mulberry

6 megjegyzés :

  1. A palettának a színeire kíváncsi lennék hogyan teljesít! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan nem terveztem külön posztot róla, de mivel MUP-ban kapható az ikertestvére (Snapshots i-divine), lehet mégis elkészítem. De akkor a másik Sleek palettámmal együtt, persze, ha nem baj. :)

      Törlés
  2. a fecsegőposzáta kell nekem:D

    VálaszTörlés
  3. Hát én ezeket nem hívnám Bobbi Brown ecsetnek, attól még, hogy másolat... Pláne, hogy formára sem ugyanaz. És amit pirosító ecsetnek hívsz, az púderecset, a pirosítóé ferdén vágott, bár ezt sokan nem tudják. Remélem nem bántottalak meg! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem bámtottál meg. :)
      Gondoltam, hogy nem igazi ecsetek, de Bobbi Brown van ráírva, úgyhogy nekem ezek Bobbi Brown ecsetek. Ami nem látszik a képen, hogy az ecsetek nyelének egyik oldalára van írva a "márkajelzés" a másik oldalára pedig, a funkciója. Amit pirosítóecsetnek hívok, arra "blush" van írva.
      Van még egy mini alverde pirosítóecsetem ami szintén lekerekített nem pedig ferdén vágott - ilyet nemrég rendeltem a MUP-ból: ELF pirosító-bronzosító ecsetet.
      Szerintem ez megszokás kérdése, mint a tusecset. :)

      Törlés
  4. Az a Sleek paletta nagyon szépséges :)!!!!

    VálaszTörlés