2013. április 15., hétfő

Születésnapom, MUP csomag & Glamour-napi szerzemények

Sziasztok!
Ebben a bejegyzésemben megmutatom miket sikerült vennem a Glamuor-napokon, hogy miket kaptam a születésnapomra, illetve még a hónap elején érkezett csomagomról is írnék pár sort.

A tovább után láthatjátok, hogy telt az áprilise első fele. :)
Még a hétvégén ünnepeltük családias körben a szülinapomat, s kaptam két cuki kis Rose Nail körömlakkot, meg feketeerdő tortát eperrel. *omnyomnyom*



Hétköznap pedig baráti körben is megünnepeltünk engem egy kis biliárdozással. Kapott tőlem mindenki sajtos-baconös muffint - ha szeretnétek, később jöhet róla recept is, - barátom sütött nekem tortát és összeállt ajándékozással egy közös ismerősünkkel és kaptam tőlük egy (bece)névre szóló kávésbögrét. Barátnőm pedig meglepett két Essence nail art special topperrel is. *innen is köszönök mindent mindenkinek, aki megtalált aznap*


Úgyhogy ez most nagyon jól sikerült kis buli volt. Tulajdonképpen csak szóltam a közeli baráti körömnek, hol találnak meg aznap s ha fel akarnak köszönteni, akkor jöjjenek csak. ^^ Imádom őket, hogy eljöttek - akár betegek voltak, akár még órájuk volt, akár estig dolgoztak. <3

------

Még a hónap elején érkezett egy Make Up Plaza csomagom, melynek tartalma négy ELF ecsetet, egy szájfény és egy Sleek pirosító lenne. Imádom a "postán marad" átvételi lehetőséget, nagyon megkönnyíti a csomag kézhez vételét. 



 ------

Korábbi posztomban már említettem, hogy  miket szerettem volna megvenni a kuponokkal. Kicsit vegyesek az érzéseim, mert sikerült jó kis darabokat beszereznem, de jobban is sikerülhetett volna a bevásárlás. Összesen három kategóriába sorolnám az apróságokat: sminkek, ruhadarabok és kiegészítők.

Akkor most kezdjünk rögtön a sminkekkel.


 
Voltam Westend  Rossmannban s vettem egy olajmentes Garnier BB krémet. Emellett a Flormar standnál vettem egy duo terracotta szemhéjpúdert - hivatalos nevén: Terracotta Love Connection (LC02, 60 vagy 65 van kiírva a standnál) - és egy Alapozó "duo fibre" ecsetet is - később szeretnék majd írni róluk.

Az INTO THE WILD kollekció darabjai -50%-os áron kaphatóak a Westendben

Gyűjtöttem pontokat a Drogerie Markt-ban s a következőket vettem: 




- Sajnos nem sikerült lecsapnom az új Max Factor Max Colour Effect Colour Elixir Giant Pen Sticks kinézett árnyalatára, de terevezem, hogy előbb vagy utóbb megszerzem azt a kiszemelt korall darabot.
Viszont velem jöttek a következők:
- Manhattan Soft Matt Lipcream (54L)
- SHE körömlakk (255)
- Maybelline New York Colorama libafos/limezöld lakk (181)  

Ruházat: (lejjjebb írok kis véleményt



Csak pár üzletben találtam olyan ruhadarabot, ami tetszett. Összesen nyolc-tíz üzletet bejártam és csak ennyi minden jött velem:
- New Yorker: Brit zászlós rövid póló. 
- H&M: fehér-mentazöld kockás ing.
- Orsay: fehér top, hátul csipkebetéttel.
- és egy kis kakukktojás avagy a lila hastáncos egyenfelsőm is megérkezett a mai nap.

Ékszerek:


- I am: fekete és szürke hajgumi, két masnis csat.
- Six: mentazöld virág.

Miért vannak vegyes érzelmeim?
Mert a 20%-os Müller kuponomat felhasználhattam volna a mostani  OPI - Euro Centrale - mini körömlakk szettre és még egy könyvet is megvehettem volna: Légikisasszonyok Bauer Barbara tollából.

Emellett szerintem nagyon nem volt választék a ruhaboltokban. Meg meglepő módon, a kínálat attól függöt, hogy hol néztünk körbe. Mert a Westend C&A-ban láttam egy fekete fodros asszimetrikus szoknyát és egy tök cuki ruhát - amiből M-es meg XL-es volt, nekem meg az L-es kellett volna... Ezt a ruhát - sem a szoknyát - pl sem a Corvin-ban, sem a KÖKI-ben lévő üzletben sem találtam meg. Tally Weijl is hasonlóan volt, Westend-ben csomó jó cucc - de leginkább az akciós termékek közül tetszett pár dolog, és mindenhol a nem akciós dolgok még kuponnal is drágák voltak - ruhák, farmerdzseki, naci 8-9ezerért... 

Szóval ez furi volt, hogy ahányfelé megyek, annyiféle dolog közül választhatok, nincs egységes felhozatal...

Tudom, utólag mindig könnyebb az okoskodás.


Ti voltatok Glamour-napozni? Miket vettetek, mikre fáj a fogatok? Jártatok már így, mint én?
Mulberry

6 megjegyzés :

  1. De jó dolgokat vettél! A Colorama lakknak nagyon jó színe van!:) Én mindig a könyves kuponnal nyűglődöm, erre fele nincs Libri, és Ulpius sem. Úgy örülnék,ha egyszer Líra,vagy Alexandra kupon lenne már benne.Erre sok esélyt nem látok,de tök jó lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ne add fel, hiszen mostmár volt H&M-es kuponunk is. Előbb vagy utúbb lehet jön Líra vagy Alexandra.
      Azzal a Maybelline lakkal már szemeztem egy ideje. :)

      Törlés
  2. Boldog Szülinapot így utólag: )! Nagyon jó dolgokat szereztél be:) Én nem glamour napoztam idén se. Visszataszít a tömeg, meg sokaknál olvastam tavaly is hogy nem éri meg. Bár most lesznek Joy napok is. Arra mész?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :)
      Csak Glamour napozni szoktam, egy kis gardróbfrissítés céljából, meg megvenni olyanokat, amik után csorog a nyálam egy ideje. :D
      Igazából nem gondolkoztam még el azon, hogy Joy napozzak-e. Az igazság az, hogy még sosem voltam. Én sem szeretem a tömeget és egyszer bőven elég végigálni a hosszú sorokat. Ugyan az akciók miatt néha megéri a dolog - most a Müller kuponokra is gondolok - de láthattad, hogy ez a kínálattól is függ, szóval kis szerencse sem árt.
      Te mész Joy napozni? Tudod, milyen kuponok vannak benne?

      Törlés
  3. Azt hittem te fogod tudni milyen kupon van a Joyba:D legalábbis reméltem: D probáltam utána járni, de fogalmam sincs. De ha lesznek szépségápolási termékekre kupon lehet beújítom az újságot, és Joy napozok. Igazából nem tervezem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma láttam az újságot, május 10-12 közt lesz, kuponok a Joy-ban (meg lehet az Éva magazinban, Kiskegyedben vagy az InStyle-ban is) és a Szépséglaborban van róla bejegyzés. :)
      Az ott megemlített kuponok a következőek: Clinique 2000 Ft kedvezmény (szaküzletek); Himalaya Herbals 20% (Rossmann); L'oreal make-up 50% a 20%-os Müller kupon; L'oreal Elseve hajápolás 25% (dm); Maybelline 50% (Rossmann); Müller 20%; The Body Shop 20% az ajándékcsomagokra; C&A 20%, Camaieu 20-30%, F&F 20%, Parfois 20%; Douglas 20% minden illatra és azok kiegészítőire; Estée Lauder 10 000 ft felett ajándék teljes méretű rúzs + minta szemfesték duo; Fa termékek 20%; Garnier Ambre Solaire 50%, hajfestékek 30%; L'occitane 6000 Ft. felett ajándék hajápolási duó; L'oreal arcápolás, hajfestés 25%, Lancome 20%; Nivea rac-, testápolók, napozók 20%; Reno 20%; Springfield 20%; Tally Weijl 20%; Tamaris 20%; Women's Secret 20%; és még sok más kedvezmény

      Törlés