2013. május 15., szerda

Lila és a többféle csillámok találkozása

Sziasztok!
A minap kifestettem a körmömet a lila supermatte lakkommal és elkezdtem feldíszíteni.


A bejegyzésben összehasonlítok pár toppert ezen a sötétlila alapon.
Igazából arra voltam kiváncsi, mennyire fog jól látszódni rajta a SHE lila csillámos lakkom, amit még a Glamour napokon vettem. Ez a gyűrűsujjamon jól látszódik is.


Az eredmény nagyon szép lett, de engem a leginkább az Essence Hello Holo-jára emlékeztetett, így azt felkentem a középső ujjamra. A kettő között a kis csillámok mennyisége a különbség.

És innen nem volt megállás, mert ki akarta próbálni a másik holo lakkommal, az Essence Holo topping please! fedőlakkja következett a kisujjamra.  Ez tulajdonképpen eltűntette a sötétlila lakkot...

Majd eszembe jutott, hogy a pelyhes lakkal is istenien együttműködött, úgyhogy az Essence Night in vegas pelyheskéje került a mutatóujjamra.

Végezetül pedig a nagyujjamra visszafogott csillámokat választottam, az újfajta Essence It's purplicious fedőlakkjával. A képeken nem látszik, de annyiban különbözik a Hello Holo-tól, hogy nem csak ezüst csillámokkal van tele, hanem rózsaszínnel is.

Így kell 1 manikűr alatt 6 félét kipróbálni. Íme a végeredmény:





Röviden összefoglalva, a SHE 255 jól működik ezzel a Flormar lakkal - szerintem a többi sötétlilával is hasonló végeredmény keletkezik. Sokkal elszortabb és visszafogottabb, mint az Essence Helo Holo-ja. Azt It's purplicious a képeken ugyanolyannak látszik - max kicsit több csillám van benne, mint a SHE-ben, de a valóságban van egy olyan kölönbség is köztük, hogy az Essence-ben van rózsaszín/lila csillám is, ami nem látszik a képeken.

Amikor fotóztam, szép volt a virág, ami a háttérben látszik. Mostanra már szétégett...

Nektek melyik verzió tetszik a legjobban? Láttatok különbséget az egyes topperek között?
Mulberry

2 megjegyzés :